Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Susan Hoffman
Susan

Hoi, ik ben Susan, 53 jaar, Owner & Creator Slingher, Ringana partner, Hair & Make-up Artist. Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Altijd op de hoogte zijn van mijn laatste video's?

Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

RINGANA PARTNER
blog
20 sep 2022
RINGANA PARTNER

Wil je er meer over weten of wil je zelf als partner aan de slag? Stuur me dan een berichtje en boek een FRESH date met mij. info@susanhoffman.nl

CHANTAL JANZEN
blog
12 sep 2022
CHANTAL JANZEN

Mooi begin van de nieuwe week. Afgelopen vrijdag kreeg ik een appje... Chantal Janzen heeft je Slingher om bij Holland's got  talent!

SELF CARE 💚
vlog
30 aug 2022
SELF CARE 💚

Ik ben een heel groot fan omdat de huidverzorging en de supplementen die in kleine batches, zo vers mogelijk en zonder onnodige concerveringsmiddelen on demand worden gemaakt. Ringana is zo’n merk dat vers, vegan en duurzaam werkt, en zowel verzorgingsproducten voor de buiten-als de binnenkant maakt

WE BEGINNEN MET EEN PRIKJE HIER EN DAAR
vlog
WE BEGINNEN MET EEN PRIKJE HIER EN DAAR

k heb mijn huid natuurlijk goed verzorgd de hele zomer, dit doe ik met de producten van Ringana. Zowel de skincare, zonnebrandcreme als de supplementen. Toch is het fijn om een nazomerse behandeling te krijgen.

HOMEMADE WASMIDDEL
blog
30 jul 2022
HOMEMADE WASMIDDEL

Een vriendin van me vertelde dat ze haar eigen wasmiddel maakte met haar favoriete geur. Je kunt het gebruiken voor fijne, bonte en witte was. Ik dacht jaja... Ik geloofde er helemaal niks van. Maar ik was zo nieuwsgierig...

IN DE LIBELLE
blog
28 jul 2022
IN DE LIBELLE

VERS IS IN. “Naturel is waar het om draait” Deze week sta ik in de Libelle met tips en adviezen van kenners. Ik heb het over mijn favoriete Tinted Moisturiser en laat dat nu net de Ringana FRESH tinted moisturiser zijn🌱

RINGANA PARTNER
blog
27 jul 2022
RINGANA PARTNER

Ik ben partner van een prachtig mooi bedrijf uit Oostenrijk. Een bijzonder merk. FRESH skincare, Meals, Supplements, Sport en 100% vegan. Op wetenschap gebaseerde FRESH Skincare en Supplementen met de krachtigste ingrediënten uit de natuur.

NOUVEAU
blog
14 apr 2022
NOUVEAU

Onwijs tof! Ik sta deze maand in de Nouveau. SUSAN HOFFMAN (53) heeft in haar achtertuin in Groenlo een klein zwembad aangelegd.

WEEK VAN DE OVERGANG
vlog
12 apr 2022
WEEK VAN DE OVERGANG

Hoe weet je dat je in de overgang zit? Waarom slaap je zo slecht in de overgang? Kom je aan bij de overgang? Moet ik hormonen slikken in de overgang? *Waarom een hormone Check? *Wil je meer weten over de Hormone Check en de overgang? Waarom een hormone Check?

AMI MEETS SUSAN HOFFMAN
blog
14 mrt 2022
AMI MEETS SUSAN HOFFMAN

Heb je het over beauty, dan heb je het over Susan Hoffman! Ze is hair & Make-up artist. Ze inspireert via haar youtube kanaal en Insta account duizenden mensen op het gebied van beauty, fashion, health en lifestyle.