Your Phone's New Best Friend! Wil je je handen vrij hebben en je telefoon binnen handbereik? Dan is de Lake Phone Cord dé oplossing voor jou! Dit stijlvolle en praktische accessoire wordt gegarandeerd je nieuwe beste vriend.

Your Phone's New Best Friend!

Ontdek de ultieme vrijheid met de Lake Phone Cord!

Wil je je handen vrij hebben en je telefoon binnen handbereik? Dan is de Lake Phone Cord dé oplossing voor jou! Dit stijlvolle en praktische accessoire wordt gegarandeerd je nieuwe beste vriend.

Pas de lengte van de Lake Phone Cord aan

Wist je dat je de lengte van de Lake Phone Cord helemaal zelf kunt bepalen? Het koord heeft een standaardlengte van 2 meter, maar is op maat geknoopt op 116 cm. Wil je hem toch wat langer of korter hebben? Geen probleem! Je past de lengte eenvoudig zelf aan zodat hij precies goed zit voor jou.

 

Eenvoudig te bevestigen

Dankzij de twee stijlvolle sluitingen is het bevestigen van de Lake Phone Cord aan je telefoonhoesje een fluitje van een cent. Klik de sluitingen vast en je bent ‘Ready to go!

Wear it the way you like!

– Long Phone Cord

– Lengte 200 cm, op maat geknoopt op 116 cm, zelf verstelbaar

– Lamsnappa uit Italië, verfijnd, soepel en dun leer

– Handgemaakt in Nederland

Lake Sunny Cord: Your Sunglasses will be grateful!

Heb jij ook genoeg van het steeds maar kwijtraken van je [zonne]bril? Zeg dan hallo tegen de Lake Sunny Cord hét must-have accessoire voor jou! Dit stijlvolle accessoire is niet alleen super praktisch, maar ook nog eens een echte blikvanger.

Gewoon om je nek hangen en je bent altijd ready to go! En wees eerlijk, zo’n stijlvol koord staat ook gewoon hartstikke leuk bij je outfit. Jouw zonnebril zal je dankbaar zijn!

Wear it the way you like!

– Brillenkoord

– Lengte 75 cm

– Lamsnappa uit Italië, verfijnd, soepel en dun leer

– Handgemaakt in Nederland

 

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.