Sinds juli 2021 ben ik toegetreden tot de wereld van TikTok en na een jaar heb ik eindelijk de moed gevonden om iets te posten. Aanvankelijk dacht ik dat ik te oud was voor deze app, maar hey Why not! Leeftijd is slechts een getal en het is nooit te laat om nieuwe dingen uit te proberen.

Sinds juli 2021 ben ik toegetreden tot de wereld van TikTok en na een jaar heb ik eindelijk de moed gevonden om weer iets te posten. Aanvankelijk dacht ik dat ik te oud was voor deze app, maar hey… Why not! Leeftijd is slechts een getal en het is nooit te laat om nieuwe dingen uit te proberen.

Het lijkt erop dat TikTok oorspronkelijk vooral populair was onder jongeren, maar de afgelopen tijd heeft het platform ook steeds meer volwassen gebruikers aangetrokken. Misschien heel herkenbaar voor de 50+ die dit lezen…John (mijn wederhelft) en ik mochten absoluut niet op TikTok van onze kinderen. Dit  was not done. Hoewel de doelgroep van TikTok inderdaad grotendeels bestaat uit tieners en twintigers, is er een groeiend aantal gebruikers tussen de 30 en 60 jaar oud die ontdekt hebben hoe leuk en vermakelijk deze app kan zijn.

Ik vind het heerlijk om filmpjes te kijken op TikTok alleen het nadeel is dat er doorheen blijft scrollen;-)

Je krijgt er inspiratie door en ik volg er een paar waar ik soms echt keihard om moet lachen dat mijn tranen over de wangen biggelen.

Als je zin hebt kun je me nu ook volgen op TikTok .

@susanhoffman_

Love my new haircut. #hairstyle #haircut

♬ Love my hair by L’Oréal Paris - Love my hair by L'Oréal Paris

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.