Slingher is trots om de nieuwste collectie, genaamd de 'River Collection' aan te kondigen. Deze collectie is net als al onze producten met de hand gemaakt in Nederland van hoogwaardig Italiaans Lams Nappa leer.

Slingher is multifunctioneel & stijlvol | Handgemaakt in Nederland

Slingher is ontworpen vanuit een behoefte naar een multi functioneel sieraad en is sterk door eenvoud. Dit toffe [haar] accessoire is handgemaakt in Nederland met Italiaans Lams Nappa leer. Slingher is een sieraad, haarclip en haar accessoire in één. Het biedt eindeloze styling mogelijkheden. Dit unieke multifunctionele modeaccessoire geeft je een sublieme uitstraling! Op deze manier draag je je Slingher accessoire altijd bij je. 

RIVER COLLECTION

Slingher is trots om de nieuwste collectie, genaamd de ‘River Collection’ aan te kondigen. Deze collectie is net als al onze producten met de hand gemaakt in Nederland van hoogwaardig Italiaans Lams Nappa leer. Elk item is met veel zorg en vakmanschap vervaardigd, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft.

Het tijdloze design van de River Belt en Bracelet maken jouw outfit helemaal compleet. Of je nu een stoere jeans draagt of een elegante jurk, deze
accessoires voegen direct een vleugje stijl toe. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat ze passen bij elke look, van chic tot casual en alles daartussenin.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.