Boek hier jouw onvergetelijke dag!

HAIR & MAKE-UP ARTIST

Als hair & make-up artist heb ik al meer dan 30 jaar ervaring. Vele jaren heb ik gewerkt vanuit het gerenommeerde agentschap House of Orange. Nu regel ik al geruime tijd mijn eigen business. Voor veel verschillende Nederlandse en internationale klanten heb ik gewerkt waaronder Tommy Hilfiger, Levis, Nike, Passoa, Livera, Hunkemöller en Humanoid. Naast campagne shoots heb ik editorial shoots gedaan voor magazines als Elle, JAN, Marie Claire en Elegance. Commercials voor grote Nederlandse klanten als Campina, Ben, T-Mobile en Randstad.  Modeshows in Parijs en Milaan, ondermeer voor Dolce & Gabbana waar ik dè Pat McGrath assisteerde.

Je kunt  me boeken voor jouw onvergetelijke dag! Dit kan natuurlijk je trouwerij zijn maar bijvoorbeeld ook een gala-avond, een belangrijk sollicitatiegesprek, een presentatie, een podiumact of een make-up workshop… Ik zorg dat je er op je allermooist uitziet!

Shine like a star!

MAKE-UP WORKSHOP

Vaak krijg ik vragen als: hoe kan ik mezelf het best, het mooist, het makkelijkst opmaken? Hoe creëer ik een mooie naturel make-up, een smokey eye, een feestelijke make-up? Neem eens de tijd om wat extra aandacht aan jezelf te besteden zodat je er stralend en op je mooist uit ziet. Ik, als beauty expert, geef exclusieve make-up workshops in mijn eigen studio, waarin oa. de volgende zaken aan bod kunnen komen:

  • het opzetten van een goede basis makeup
  • het gebruik van foundation
  • het creëren van een mooie naturel look
  • een smokey eye maken
  • een persoonlijk advies afgestemd op jouw looks
  • tips om jezelf nog mooier te maken dan je al bent

Je kunt de workshops alleen volgen, of met meerdere personen, je kunt kiezen voor een lange of korte workshop, uitgebreid of basic, alles is mogelijk. Laat me je wensen maar weten, dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen, uiteraard inclusief bubbels & bites, tips voor je skincare, touch up haar, check van je make-up tas!

Privé Workshop, 2 uur. €250.00

Privé Workshop, 4 uur. €495.00

Duo Make-up Workshop, 4 uur. €375.00 p.p

4-5 personen Workshop, 5 uur. €195.00 p.p.

BRUID

Het is eindelijk zover, de dag waar je altijd van gedroomd hebt: je trouwdag. Een dag vol liefde, geluk en mooie herinneringen. Op deze speciale dag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien, en daar kan ik je bij helpen.

Het is eindelijk zover, de dag waar je altijd van gedroomd hebt: je trouwdag. Een dag vol liefde, geluk en mooie herinneringen. Op deze speciale dag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien, en daar kan ik je bij helpen. Als professionele hair and make-up artist werk ik graag samen met jou om de perfecte look te creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Minimaal een maand voor je mooiste dag van je leven kom jij naar mij in Groenlo. We nemen de tijd om alle details te bespreken en maken verschillende kapsels en make-up looks. Of je nu een klassieke, romantische of moderne stijl hebt, ik help je graag om een look te creëren die perfect bij jou past.Deze sessie duurt ongeveer twee uur en geeft ons ruim de tijd om alles tot in detail af te stemmen.

Op jullie grote dag kom ik naar de trouwlocatie toe om jouw haar en make-up te verzorgen. Ik zorg ervoor dat alles perfect zit en er prachtig uitziet, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst kan ik ook een touch-up doen gedurende de dag en een nieuwe look creëren voor de avond. Daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs familieleden of andere gasten van een feestelijk haar en make-up e voorzien.