Als hair & make-up artist heb ik al meer dan 30 jaar ervaring. Vele jaren heb ik gewerkt vanuit het gerenommeerde agentschap House of Orange. Nu regel ik al geruime tijd mijn eigen business. Voor veel verschillende Nederlandse en internationale klanten heb ik gewerkt waaronder Tommy Hilfiger, Levis, Nike, Passoa, Livera, Hunkemöller en Humanoid. Naast campagne shoots heb ik editorial shoots gedaan voor magazines als Elle, JAN, Marie Claire en Elegance. Commercials voor grote Nederlandse klanten als Campina, Ben, T-Mobile en Randstad.  Modeshows in Parijs en Milaan, ondermeer voor Dolce & Gabbana waar ik dè Pat McGrath assisteerde.

Je kunt  me boeken voor jouw onvergetelijke dag! Dit kan natuurlijk je trouwerij zijn maar bijvoorbeeld ook een gala-avond, een belangrijk sollicitatiegesprek, een presentatie,  een podiumact… Ik zorg dat je er op je allermooist uitziet!

Shine like a star!

Make-up workshop

Vaak krijg ik vragen als: hoe kan ik mezelf het best, het mooist, het makkelijkst opmaken? Hoe creëer ik een mooie naturel make-up, een smokey eye, een feestelijke make-up? Neem eens de tijd om wat extra aandacht aan jezelf te besteden zodat je er stralend en op je mooist uit ziet. Ik, als beauty expert en inmiddels een klein beetje bekend van mijn beautyvlogs voor Libelle TV;-), geef exclusieve make-up workshops in mijn eigen studio, waarin oa. de volgende zaken aan bod kunnen komen:

  • het opzetten van een goede basis makeup
  • het gebruik van foundation
  • het creëren van een mooie naturel look
  • een smokey eye maken
  • een persoonlijk advies afgestemd op jouw looks
  • tips om jezelf nog mooier te maken dan je al bent

Je kunt de workshops alleen volgen, of met meerdere personen, je kunt kiezen voor een lange of korte workshop, uitebreid of basic, alles is mogelijk. Laat me je wensen maar weten, dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen, uiteraard inclusief bubbels & bites.