Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

SUSAN HOFFMAN (Groenlo, 1969)

Hoi, ik ben Susan, 53 jaar, Beauty Ondernemer.

Owner | Creator Slingher, Ringana partner, Hair & Make-up Artist.

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en wandelen met onze hond Frenky.

 

Vanaf mijn 13e jaar knip en creëer ik verschillende haarstijlen. Na een kappersperiode ben ik begonnen (1992) als een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciële fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creëren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Nog altijd geeft het me een goed gevoel als mensen blij uit mijn stoel opstaan. 

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Ik haal inspiratie uit verbinding. Verbinding is nu meer dan ooit een heel belangrijk begrip geworden. We missen elkaar, we missen de omhelzing, een zoen op je wang, een schouderklopje. Het meest belangrijke en daar waar het allemaal begint is de verbinding met jezelf. Jezelf omarmen.

Liefs, Suus

 

SLINGHER

SLINGHER | WEAR IT THE WAY YOU LIKE!

Slingher is een nieuw sieraad dat je met liefde draagt. Slingher is ontworpen vanuit een behoefte naar echt mooie haarclips. Slingher is niet alleen een haarclip, maar ook een hangertje, ketting, haarband, armband en/of enkelband. Draag het zoals jij het zelf wilt.

Met een simpele beweging kun je je sieraad gebruiken als haarclip. Je kunt met de Slingher je haar makkelijk bij elkaar pakken en vast zetten. Je draagt het altijd bij je en jij bepaalt wat de functie van dit sieraad is. Wil jij je haar in een knotje of in een paardenstaart dragen?  Dan Slingher je dit sieraad om je haar. Het geeft de perfecte uitstraling. Wanneer je je goddelijke haar weer in de wind wil laten waaien dan Slingher je het weer om je pols, nek of enkel. Het ziet er ook nog eens fantastisch uit. 

Ik wil graag dat het met liefde wordt gedragen. Dat je blij bent met het sieraad.Dat je trots bent OP JEZELF hoe je het ook draagt. Je geeft dit aan iemand cadeau of je geeft het aan jezelf. Steeds met de bedoeling om er je eigen draai aan te geven. Zo word jij innerlijk mooier. 

Deze nieuwe clip draagt bij aan de verbinding met wie je lief is en jezelf omdat je letterlijk je haar verbindt en het tevens een sieraad is. Waardoor het je weer mooier maakt. En dat is precies mijn passie; mensen mooier maken en zich mooier laten voelen.’

Ringana partner

Ringana partner

RINGANA PARTNER

FRESH skincare, Meals, Supplements, Sport en 100% vegan.

Ik ben partner van een prachtig mooi bedrijf uit Oostenrijk. Een bijzonder merk. FRESH skincare, Meals, Supplements, Sport en 100% vegan. Op wetenschap gebaseerde FRESH Skincare en Supplementen met de krachtigste ingrediënten uit de natuur. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. Hierin is Ringana uniek!

Heb je interesse om er weer over te weten? Stuur me dan een berichtje en boek een FRESH date met mij. Wanneer je ook graag als Partner aan de slag wil met Ringana? Dat kan natuurlijk ook. info@susanhoffman.nl

susanhoffman.ringana.com

Wil je graag meer info over Ringana en/of Partner worden?

HAIR & MAKE-UP ARTIST

Al meer dan 25 jaar werk ik als hair & make-up artist. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciële fotografie, menig modeshow. Nu run ik al geruime tijd mijn eigen business. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creëren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur.

Portfolio: Tommy Hilfiger, Levi’s, Nike, Passoã, Livera, Hunkemöller, Humanoid, Elle, JAN, Marie Claire, Élégance, Campina, Ben, T-Mobile, Randstad, Dolce & Gabbana.

 

MAKE-UP MASTERCLASS

Hoe kan ik mijzelf het best, mooist, makkelijkst opmaken? Hoe creëer ik een mooie naturel make-up, een Smokey Eye of een feestelijke make-up?

In mijn eigen studio geef ik exclusieve make-up masterclasses om je antwoorden te geven op deze vragen. Naast een persoonlijk advies afgestemd op jouw look leer ik je:

 

  • een goede basis make-up op te zetten
  • het gebruik van foundation
  • een mooie naturel look te creëren
  • hoe je een Smokey Eye maakt
  • tips om jezelf nóg mooier te maken dan je al bent

 

Je kunt de workshops alleen volgen óf met meerdere personen. Ook kun je kiezen voor een lange of korte workshop, uitgebreid of basic. Alles is mogelijk! Laat je wensen weten dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen inclusief Bubbels & Bîtes.

 

YOUTUBE KANAAL

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Naast mijn werkzaamheden als hair & make-up artist maak ik wekelijks content over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied. Maar ook over lifestyle, food en reizen. Eigenlijk alles waar ik blij van word!

Video’s terugkijken?

Of aanmelden als nieuwe abonnee?

Klik dan hier.

https://www.youtube.com/channel/UCkUIu8hCUvhbfXXeVXnYpNg

Zo mis je geen enkele video!