Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

SUSAN HOFFMAN

Hi, ik ben Susan, 51 jaar, Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje šŸ˜‰

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciƫle fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creƫren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur.

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

 

 

 

 

Ā 

 

HAIR & MAKE-UP ARTIST

Al meer dan 25 jaar werk ik als hair & make-up artist. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciƫle fotografie, menig modeshow. Nu run ik al geruime tijd mijn eigen business. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creƫren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur.

 

Portfolio: Tommy Hilfiger, Leviā€™s, Nike, PassoĆ£, Livera, Hunkemƶller, Humanoid, Elle, JAN, Marie Claire, ƉlĆ©gance, Campina, Ben, T-Mobile, Randstad, Dolce & Gabbana.

Shine like a star!

Er op je allermooist uitzien?

Voor je eigen trouwerij, een gala-avond, een belangrijk sollicitatiegesprek, een presentatie of een podium act?

Klik, bel of mail me voor meer informatie.

 

Hairstylist

Goed geknipt haar voor een verrassende mooie natuurlijke uitstraling?

Op afspraak kun je terecht in mijn eigen salon. Ook voor mannen!

 

YOUTUBE KANAAL

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Naast mijn werkzaamheden als hair & make-up artist maak ik wekelijks een video over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied. Maar ook over lifestyle, food en reizen. Eigenlijk alles waar ik blij van word!

Video’s terugkijken?

Of aanmelden als nieuwe abonnee?

Klik dan hier.

https://www.youtube.com/channel/UCkUIu8hCUvhbfXXeVXnYpNg

Zo mis je geen enkele video!

MAKE-UP MASTERCLASS

Hoe kan ik mijzelf het best, mooist, makkelijkst opmaken? Hoe creƫer ik een mooie naturel make-up, een Smokey Eye of een feestelijke make-up?

In mijn eigen studio geef ik exclusieve make-up masterclasses om je antwoorden te geven op deze vragen. Naast een persoonlijk advies afgestemd op jouw look leer ik je:

 

  • een goede basis make-up op te zetten
  • het gebruik van foundation
  • een mooie naturel look te creĆ«ren
  • hoe je een Smokey Eye maakt
  • tips om jezelf nĆ³g mooier te maken dan je al bent

 

Je kunt de workshops alleen volgen Ć³f met meerdere personen. Ook kun je kiezen voor een lange of korte workshop, uitgebreid of basic. Alles is mogelijk! Laat je wensen weten dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen inclusief Bubbels & BĆ®tes.

 

Wil je ook zo'n workshop?