Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Vind je het super tof om mijn nieuwsbrief te ontvangen?

SUSAN HOFFMAN (Groenlo, 1969)

So me💛
Een Enorme familie- vrienden- sport & modeliefhebber.
53 jaar, met een heerlijk warm gezin inclusief Frenky onze Spaanse waterhond. Sportminded met een Healthy lifestyle en ik hou ook van een feestje!

 

So me💛 SLINGHER

Slingher, is mijn zelf ontworpen multi-inzetbare en stijlvolle accessoire waarbij modern minimalisme het ontwerp bepaalt.

Slingher is zowel een hairclip, haaraccesoire als sierraad in een. Het motto van Slingher is dan ook ‘wear it the way you like’.

Deze toffe [haar] accessoires zijn van leer en maakt deze ook nog eens multifunctioneel. Deze [haar] accessoires zijn alle kanten op te buigen waardoor de gebruiksmogelijkheden veelvuldig zijn. Gebruik als haarclip of draag als kettinghanger, armband, enkelband, oorbel of ketting voor een uniek modeaccessoire; op deze manier draag je je Slingher accessoire altijd bij je.

Love, Susan

Ringana partner

Ringana partner

So me💛 RINGANA

RINGANA PARTNER

Ik ben een heel groot fan. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana is vers, vegan en duurzaam. De verse voedingsupplementen zijn samengesteld uit plantaardige antioxen en superfoods, om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden. Ringana heeft Skincare, supplements, Meals en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

So me💛 HAIR & MAKE-UP ARTIST

Vanaf mijn 13e jaar knip en creëer ik verschillende haarstijlen. Na een kappersperiode ben ik begonnen (1992) als een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciële fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creëren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Nog altijd geeft het me een goed gevoel als mensen blij uit mijn stoel opstaan. 

Portfolio: Tommy Hilfiger, Levi’s, Nike, Passoã, Livera, Hunkemöller, Humanoid, Elle, JAN, Marie Claire, Élégance, Campina, Ben, T-Mobile, Randstad, Dolce & Gabbana.

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Ik haal inspiratie uit verbinding. Verbinding is nu meer dan ooit een heel belangrijk begrip geworden. We missen elkaar, we missen de omhelzing, een zoen op je wang, een schouderklopje. Het meest belangrijke en daar waar het allemaal begint is de verbinding met jezelf. Jezelf omarmen.

Liefs, Suus

 

MAKE-UP MASTERCLASS

Hoe kan ik mijzelf het best, mooist, makkelijkst opmaken? Hoe creëer ik een mooie naturel make-up, een Smokey Eye of een feestelijke make-up?

In mijn eigen studio geef ik exclusieve make-up masterclasses om je antwoorden te geven op deze vragen. Naast een persoonlijk advies afgestemd op jouw look leer ik je:

 

  • een goede basis make-up op te zetten
  • het gebruik van foundation
  • een mooie naturel look te creëren
  • hoe je een Smokey Eye maakt
  • tips om jezelf nóg mooier te maken dan je al bent

 

Je kunt de workshops alleen volgen óf met meerdere personen. Ook kun je kiezen voor een lange of korte workshop, uitgebreid of basic. Alles is mogelijk! Laat je wensen weten dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen inclusief Bubbels & Bîtes.

 

YOUTUBE KANAAL

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Naast mijn werkzaamheden als hair & make-up artist maak ik wekelijks content over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied. Maar ook over lifestyle, food en reizen. Eigenlijk alles waar ik blij van word!

Video’s terugkijken?

Of aanmelden als nieuwe abonnee?

Klik dan hier.

https://www.youtube.com/channel/UCkUIu8hCUvhbfXXeVXnYpNg

Zo mis je geen enkele video!