Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

SUSAN HOFFMAN (Groenlo, 1969)

Hi, ik ben Susan. Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje šŸ˜‰

Vanaf mijn 13e jaar knip en creĆ«er ik verschillende haarstijlen. Na een kappersperiode ben ik begonnen (1992) als een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciĆ«le fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creĆ«ren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Nog altijd geeft het me een goed gevoel als mensen blij uit mijn stoel opstaan.Ā 

 

Daarnaast maak ik content over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food en reizen. Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Ik haal inspiratie uit verbinding.Ā Verbinding is nu meer dan ooit een heel belangrijk begrip geworden. We missen elkaar, we missen de omhelzing, een zoen op je wang, een schouderklopje. Het meest belangrijke en daar waar het allemaal begint is de verbinding met jezelf. Jezelf omarmen.

Liefs, Suus

 

HAIR & MAKE-UP ARTIST

Al meer dan 25 jaar werk ik als hair & make-up artist. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciƫle fotografie, menig modeshow. Nu run ik al geruime tijd mijn eigen business. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creƫren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur.

 

Portfolio: Tommy Hilfiger, Leviā€™s, Nike, PassoĆ£, Livera, Hunkemƶller, Humanoid, Elle, JAN, Marie Claire, ƉlĆ©gance, Campina, Ben, T-Mobile, Randstad, Dolce & Gabbana.

HAIR & MAKE-UP ARTIST

Shine like a star!

Er op je allermooist uitzien?

Voor je eigen trouwerij, een gala-avond, een belangrijk sollicitatiegesprek, een presentatie of een podium act?

Klik, bel of mail me voor meer informatie.

 

Hairstylist

Goed geknipt haar voor een verrassende mooie natuurlijke uitstraling?

Op afspraak kun je terecht in mijn eigen salon. Ook voor mannen!

YOUTUBE KANAAL

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Naast mijn werkzaamheden als hair & make-up artist maak ik wekelijks content over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied. Maar ook over lifestyle, food en reizen. Eigenlijk alles waar ik blij van word!

Video’s terugkijken?

Of aanmelden als nieuwe abonnee?

Klik dan hier.

https://www.youtube.com/channel/UCkUIu8hCUvhbfXXeVXnYpNg

Zo mis je geen enkele video!

MAKE-UP MASTERCLASS

Hoe kan ik mijzelf het best, mooist, makkelijkst opmaken? Hoe creƫer ik een mooie naturel make-up, een Smokey Eye of een feestelijke make-up?

In mijn eigen studio geef ik exclusieve make-up masterclasses om je antwoorden te geven op deze vragen. Naast een persoonlijk advies afgestemd op jouw look leer ik je:

 

  • een goede basis make-up op te zetten
  • het gebruik van foundation
  • een mooie naturel look te creĆ«ren
  • hoe je een Smokey Eye maakt
  • tips om jezelf nĆ³g mooier te maken dan je al bent

 

Je kunt de workshops alleen volgen Ć³f met meerdere personen. Ook kun je kiezen voor een lange of korte workshop, uitgebreid of basic. Alles is mogelijk! Laat je wensen weten dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen inclusief Bubbels & BĆ®tes.

 

Wil je ook zo'n workshop?