Hi, ik ben Susan

50 jaar, woon samen met mijn man John en onze kinderen Jill en Boet. Ik ben gek op alles wat je mooier maakt en laat stralen! Wekelijks vlog ik vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast. waar ik ook van hou? Sporten, shoppen, koken en af en toe een wijntje;-)

LibelleTV

In februari 2016 kreeg ik een berichtje van Françoise Bussieres. Françoise werkt bij de Libelle als coordinator mode, beauty en toerisme en de Modevlogger bij LibelleTV. Françoise vertelde me dat ze heel hard bezig waren een internetkanaal LibelleTV op poten te zetten en of ik niet wilde gaan vloggen over beauty. Ik dacht, dit is bananasplit, ik die veel te snel praat en ook nog eens een accent heb ondanks dat ik toch al wel bijna 30 jaar in Amsterdam te vinden ben voor werk en een paar goeie vrienden er heb zitten, en die echt ras echte Amsterdammers zijn. Ik vertelde het thuis en mijn kinderen Jill en Boet zeiden echt vastberaden in koor tegen mij dat ik dit niet moest gaan doen. Dit was niks voor mij. En toch doe ik het, zei ik. En oooooh wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd. Ik vind het super leuk om te doen en heb er al zoveel van geleerd.

Welkom op mijn Youtube kanaal!

17-7-17

Samen op de fiets met mijn vriendinnen en dochters Carola, Jolanda, Diede, Anne en Jill.

Mijn eerste vlog op mijn eigen youtubekanaal! Whoopwhoop! Ik vlog nu een jaar als beautyvlogger bij LibelleTV maar nu ga ik zelf ook op youtube. Super spannend en heel erg leuk. Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven, abonneer dan op mijn youtubekanaal. Vind ik echt super tof.X

 

Hair & Make-up Artist

Als hair & make-up artist heb ik al meer dan 30 jaar ervaring. Vele jaren heb ik gewerkt vanuit het gerenommeerde agentschap House of Orange. Nu regel ik al geruime tijd mijn eigen business. Voor veel verschillende Nederlandse en internationale klanten heb ik gewerkt waaronder Tommy Hilfiger, Levis, Nike, Passoa, Livera, Hunkemöller en Humanoid. Naast campagne shoots heb ik editorial shoots gedaan voor magazines als Elle, JAN, Marie Claire en Elegance. Ook heb ik commercials gedaan voor verschillende grote Nederlandse klanten als Campina, Ben, T-Mobile en Randstad. Ik heb gewerkt voor verschillende modeshows in Parijs en tijdens de Milaan Fashion Week ondermeer voor Dolce & Gabbana waar ik dè Pat McGrath assisteerde.

Ook kun je me boeken voor jouw onvergetelijke dag! Dit kan natuurlijk je trouwerij zijn maar bijvoorbeeld ook een gala-avond, een belangrijksollicitatiegesprek, een presentatie,  een podiumact… Ik zorg dat je er op je allermooist uitziet! Shine like a star!

Make-up Workshop

Vaak krijg ik vragen als: hoe kan ik mezelf het best, het mooist, het makkelijkst opmaken? Hoe creëer ik een mooie naturel make-up, een smokey eye, een feestelijke make-up? Neem eens de tijd om wat extra aandacht aan jezelf te besteden zodat je er stralend en op je mooist uit ziet. Ik, als beauty expert en inmiddels een klein beetje bekend van mijn beautyvlogs voor Libelle TV;-), geef exclusieve make-up workshops in mijn eigen studio, waarin oa. de volgende zaken aan bod kunnen komen:

  • het opzetten van een goede basis makeup
  • het gebruik van foundation
  • het creëren van een mooie naturel look
  • een smokey eye maken
  • een persoonlijk advies afgestemd op jouw looks
  • tips om jezelf nog mooier te maken dan je al bent

Je kunt de workshops alleen volgen, of met meerdere personen, je kunt kiezen voor een lange of korte workshop, uitebreid of basic, alles is mogelijk. Laat me je wensen maar weten, dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen, uiteraard inclusief bubbels & bites.

 

 

 

Wil je ook zo'n workshop?