16 jaar geleden in 2007 begon ik met mijn make-up workshops. Er stond een onwijs leuk en groot stuk in de Gelderlander en de Tubantia, geschreven door Yildiz Pasman.

16 jaar geleden in 2007 begon ik met mijn make-up workshops. Er stond een onwijs leuk en groot stuk in de Gelderlander en de Tubantia, geschreven door Yildiz Pasman.
Door dit krantenartikel kwamen dames door heel Nederland in Groenlo terecht voor een make-up workshop. Ook zo een ontzettend leuke dame uit Leeuwarden. Deze leuke dame komt elke 5/6 jaar voor een update. Vorige week was ze er weer. Zo onwijs tof en zo gewaardeerd. Het is echt zo mooi dat ze me elke keer weer het vertrouwen geeft om van zichzelf een nog mooiere versie te maken dan dat ze zelf al is.

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

MAKE-UP WORKSHOP

Vaak krijg ik vragen als: hoe kan ik mezelf het best, het mooist, het makkelijkst opmaken? Hoe creëer ik een mooie naturel make-up, een smokey eye, een feestelijke make-up? Neem eens de tijd om wat extra aandacht aan jezelf te besteden zodat je er stralend en op je mooist uit ziet. Ik, als beauty expert, geef exclusieve make-up workshops in mijn eigen studio, waarin oa. de volgende zaken aan bod kunnen komen:

  • het opzetten van een goede basis makeup
  • het gebruik van foundation
  • het creëren van een mooie naturel look
  • een smokey eye maken
  • een persoonlijk advies afgestemd op jouw looks
  • tips om jezelf nog mooier te maken dan je al bent

Je kunt de workshops alleen volgen, of met meerdere personen, je kunt kiezen voor een lange of korte workshop, uitgebreid of basic, alles is mogelijk. Laat me je wensen maar weten, dan stel ik een persoonlijk programma voor je samen, uiteraard inclusief bubbels & bites, tips voor je skincare, touch up haar, check van je make-up tas!

Privé Workshop, 2 uur. €250.00

Privé Workshop, 4 uur. €495.00

Duo Make-up Workshop, 4 uur. €375.00 p.p

4-5 personen Workshop, 5 uur. €195.00 p.p.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.