Zo maak je de perfecte wenkbrauw bij jezelf! Wenkbrauwen epileren en bij tekenen is best een dingetje. Hoe moet ik mijn wenkbrauwen epileren en hoe krijg ik mijn perfecte wenkbrauw bij mezelf.

Kijk dan gauw naar deze video. Ik heb verschillende producten gekregen van Anastasia Beverly Hills en de Brow Definer Taupe is echt mijn favoriete wenkbrauw product op dit moment. Met een handomdraai creƫr je met de Brow Definer van Anastasia Beverly Hills je perfecte wenkbrauw. Ook heel fijn om de wenkbrauw in te vullen met de Definer!

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.