Dit zei ik vorig jaar ook tegen een paar goeie vriendinnen en laten we dat nu maar eens gaan doen met z’n allen. Want het kan maar zo voorbij zijn. We gaan het leven vieren! Dit jaar ga ik o.a. voor 100% zelfliefde.

ZELFLIEFDE
Dit zei ik vorig jaar ook tegen een paar goeie vriendinnen en laten we dat nu maar eens gaan doen met z’n allen. Want het kan maar zo voorbij zijn.
We gaan het leven vieren! Dit jaar ga ik o.a. voor 100% zelfliefde.

Mijn nieuwe video op youtube is online en ik ben in gesprek met Marguerite van Randwijck​ en
Marese Bulstra-Ramakers​ , al ruim 33 jaar gynaecoloog, gewerkt in Diakonessenhuis in Utrecht.
Momenteel werkt Marèse bij AAYA Health & Cosmetic Clinic​ in Amsterdam waar ze zich met name bezighoud met overgangsproblematiek.

Misschien heb je wel helemaal geen burnout maar zit je vol in de overgang. Hoe weet je dan dat je in de overgang zit?
Waarom slaap ik zo slecht, waarom krijg ik een ander lijf, waarom vliegt die pijl van de weegschaal opeens te veel naar rechts, passen mijn borsten niet meer in mijn bh, geen fut, vergeetachtig en nog talloze vragen.
Kan ik hier iets aan doen? JA!
Wil je hier meer weten over? Ga naar mijn youtubekanaal en luister naar Marèse en Marguerite. Het is echt de moeite waard . Je kunt jezelf echt helpen wanneer je met deze vragen struggled.

Samen met jou gaan ze een uitgebreid beeld schetsen van de overgangsklachten waarbij alle facetten van de gezondheid in beeld gaan brengen.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.