FAIRY TALE Winter Wonderland, Winter Glamping Orlando Het is Magic hier! Lucky me want normaal gesproken sneeuwt het daar in januari/februari (als het sneeuwt) Ik zit hier boven op de berg en alles is wit. 100 meter naar beneden is er geen sneeuw. Ik heb het geluk gehad om hier het weekend te mogen

FAIRY TALE

FAIRY TALE

Winter Wonderland, Winter Glamping Orlando Het is Magic hier!

Lucky me want normaal gesproken sneeuwt het daar in januari/februari (als het sneeuwt)

Ik zit hier boven op de berg en alles is wit. 100 meter naar beneden is er geen sneeuw. De winter Glamping Orlando is open t/m 9 januari. Wanneer je zin hebt om naar Italiƫ te gaan is dit een waanzinnige plek. Er is nog een 2e lokatie aan het Idromeer. Iets dicher bij huis. 1200 km vanaf Utrecht. Ik heb het geluk gehad om hier het weekend te mogen zijn.

Je voelt je enorm welkom, Goddelijk eten, en nog meer gegeten, en nog meer fantastisch eten, lekkere wijnen, heerlijke cappuccino, magische plek, fantastisch personeel, goed gezelschap. Wilde zwijnen gezien, gezwommen in het buitenbad, gedoucht in de sneeuw, jacuzzi, sauna, Cantucci (koekjes) gebakken, Florence, en als klapstuk op De jacht naar de truffel.

Jeetje wat een ervaring om dit zo van dichtbij te mogen meemaken. Met hart en ziel gaat de familie op zoek naar de truffels. Niet een Spaanse waterhond (Frenky) maar een speciaal getrainde Italiaanse waterhond gaan ze op zoek naar de schat. Ze hebben een eigen natuurgebied gepacht waar dit magnifieke zich allemaal afspeelt. Dat er stropers bestaan die het bos insluipen speciaal voor de truffel daar gingen mijn oren helemaal van klapperen. Na 3 prachtige truffels gevonden te hebben was het mooi geweest. Het leek wel of ik in een documentaire movie zat.

Wil je mijn hele ervaring zien? kijk dan snel naar mijn nieuwe video op mijn youtube kanaal.

Chicca, Loek, Gaby en Remco super bedankt voor dit onmundige mooie weekend op Winter Glamping Orlando.

www.vacanzecolcuore.com

 

Hi, ik ben Susan, 51 jaar, Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje šŸ˜‰ Gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciĆ«le fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creĆ«ren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Wekelijks vlog ik vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast. Liefs, Susan Elke donderdag een nieuwe video Bedankt voor het kijken. Vergeet je niet een duim ophoog te doen en te abonneren?

#winterglamping #italie #toscane

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.