In deze aflevering zijn Susan, Louise en Esther nog in Antwerpen, en bezoeken ze restaurant RAS aan het water in Antwerpen Zuid! We verblijven weer in het heerlijke vakantiehuis van Zalig in Antwerpen, echt een aanrader voor een familie of vriendinnen weekend of weekje weg!

Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen!

In deze aflevering zijn Susan, Louise en Esther nog in Antwerpen, en bezoeken ze restaurant RAS aan het water in Antwerpen Zuid! We verblijven weer in het heerlijke vakantiehuis van Zalig in Antwerpen, echt een aanrader voor een familie of vriendinnen weekend of weekje weg! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie prachtige verblijf Zalig in Antwerpen.

We hopen dat jullie straks weer vol komen te zitten met boekingen als het weer kan! Voor meer info check Boutique Holiday homes Zalig In Antwerpen: https://www.instagram.com/zaliginantw… http://zaliginantwerpen.be/

We hopen dat we in de toekomst weer mogen genieten van dit soort tripjes en uitjes, voor nu: blijf thuis en stay safe!

Liefs, Die Vijf

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.