In deze aflevering zijn Susan, Louise en Esther nog in Antwerpen, en bezoeken ze restaurant RAS aan het water in Antwerpen Zuid! We verblijven weer in het heerlijke vakantiehuis van Zalig in Antwerpen, echt een aanrader voor een familie of vriendinnen weekend of weekje weg!

Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen!

In deze aflevering zijn Susan, Louise en Esther nog in Antwerpen, en bezoeken ze restaurant RAS aan het water in Antwerpen Zuid! We verblijven weer in het heerlijke vakantiehuis van Zalig in Antwerpen, echt een aanrader voor een familie of vriendinnen weekend of weekje weg! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie prachtige verblijf Zalig in Antwerpen.

We hopen dat jullie straks weer vol komen te zitten met boekingen als het weer kan! Voor meer info check Boutique Holiday homes Zalig In Antwerpen: https://www.instagram.com/zaliginantw… http://zaliginantwerpen.be/

We hopen dat we in de toekomst weer mogen genieten van dit soort tripjes en uitjes, voor nu: blijf thuis en stay safe!

Liefs, Die Vijf

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.