In deze aflevering zijn Susan, Louise en Esther nog in Antwerpen, en bezoeken ze restaurant RAS aan het water in Antwerpen Zuid! We verblijven weer in het heerlijke vakantiehuis van Zalig in Antwerpen, echt een aanrader voor een familie of vriendinnen weekend of weekje weg!

Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen!

In deze aflevering zijn Susan, Louise en Esther nog in Antwerpen, en bezoeken ze restaurant RAS aan het water in Antwerpen Zuid! We verblijven weer in het heerlijke vakantiehuis van Zalig in Antwerpen, echt een aanrader voor een familie of vriendinnen weekend of weekje weg! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie prachtige verblijf Zalig in Antwerpen.

We hopen dat jullie straks weer vol komen te zitten met boekingen als het weer kan! Voor meer info check Boutique Holiday homes Zalig In Antwerpen: https://www.instagram.com/zaliginantw… http://zaliginantwerpen.be/

We hopen dat we in de toekomst weer mogen genieten van dit soort tripjes en uitjes, voor nu: blijf thuis en stay safe!

Liefs, Die Vijf

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.