De Health Check dient ervoor om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheid.

Mijn ochtend begint met een duik en oa touwtje springen.
Wil je inzicht in jouw gezondheid en levensstijl en wil je krachtig tachtig wordenđź’ś

Een Health check bij @hollandhealthclinic was voor mij een eye-opener,
al is het alleen al omdat ik bewuster bezig ben.

De Health Check dient ervoor om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheid.

Om deskundig advies te geven met betrekking tot jouw klachten of doelen is het van belang om holistisch en met een 360 graden blik de verschillende facetten van jouw gezondheid in kaart te brengen en tot de kern van de klacht te komen.

Wil je graag weten hoe dit gaat, check dan deze video. 

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.