Wist je dat je een lipglosseffect kunt krijgen met een hyalyronzuur. Voor mij is het altijd een feestje om naar Marguerite te gaan in Lochem. We maken de leukste interessantste video’s over beauty & health. 

DETAILS

Voor mij is het altijd een feestje om naar Marguerite te gaan in Lochem. We maken de leukste interessantste video’s over beauty & health. 

Elke maand laat ik me weer verrassen waar we het over gaan hebben. En elke keer ga ik de behandeling ook uitproberen. Ik wil natuurlijk wel weten wat het met me doet. Marguerite is naast een onwijs tof mens ook nog eens knettergoed in haar job. So genoeg veren in de kont gestoken😉 

Wist je dat je een lipglosseffect kunt krijgen met een hyalyronzuur.

Ikke niet 😊

Kijk dan naar mijn nieuwste video op mijn youtubekanaal.

#blijdatweelkaarontmoethebben #zohoortdat 

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.