Wist je dat je een lipglosseffect kunt krijgen met een hyalyronzuur. Voor mij is het altijd een feestje om naar Marguerite te gaan in Lochem. We maken de leukste interessantste video’s over beauty & health. 

DETAILS

Voor mij is het altijd een feestje om naar Marguerite te gaan in Lochem. We maken de leukste interessantste video’s over beauty & health. 

Elke maand laat ik me weer verrassen waar we het over gaan hebben. En elke keer ga ik de behandeling ook uitproberen. Ik wil natuurlijk wel weten wat het met me doet. Marguerite is naast een onwijs tof mens ook nog eens knettergoed in haar job. So genoeg veren in de kont gestoken😉 

Wist je dat je een lipglosseffect kunt krijgen met een hyalyronzuur.

Ikke niet 😊

Kijk dan naar mijn nieuwste video op mijn youtubekanaal.

#blijdatweelkaarontmoethebben #zohoortdat 

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.