Last van hangende oogleden? Soms is de oorzaak niet huidoverschot van de oogleden maar juist volumeverlies in het bovenste gedeelte van het gezicht ( upperface).

Last van hangende oogleden? Soms is de oorzaak niet huidoverschot van de oogleden maar juist volumeverlies in het bovenste gedeelte van het gezicht ( upperface). Dit volumeverlies kunnen we herstellen met hyaluronzuur filler! En zo zitten je wenkbrauwen ineens weer een paar millimeter hoger😁

Niet alleen de wenkbrauw/ooglift maar het hele gezicht oogt zachter doordat middels deze behandeling de harde lijnen wat verzacht worden. Rimpels vinden we niet erg en ouder worden is leuk: het gaat om de balans. Ik word hier echt heel blij van🧡💖Wil je video graag zien met alle in & outs kijk dan mijn nieuwste video op mijn youtubekanaal. Vergeet niet ( gratis) te abonneren en doe een duimpje omhoog.

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.