Last van hangende oogleden? Soms is de oorzaak niet huidoverschot van de oogleden maar juist volumeverlies in het bovenste gedeelte van het gezicht ( upperface).

Last van hangende oogleden? Soms is de oorzaak niet huidoverschot van de oogleden maar juist volumeverlies in het bovenste gedeelte van het gezicht ( upperface). Dit volumeverlies kunnen we herstellen met hyaluronzuur filler! En zo zitten je wenkbrauwen ineens weer een paar millimeter hogeršŸ˜

Niet alleen de wenkbrauw/ooglift maar het hele gezicht oogt zachter doordat middels deze behandeling de harde lijnen wat verzacht worden. Rimpels vinden we niet erg en ouder worden is leuk: het gaat om de balans. Ik word hier echt heel blij vanšŸ§”šŸ’–Wil je video graag zien met alle in & outs kijk dan mijn nieuwste video op mijn youtubekanaal. Vergeet niet ( gratis) te abonneren en doe een duimpje omhoog.

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.