Last van hangende oogleden? Soms is de oorzaak niet huidoverschot van de oogleden maar juist volumeverlies in het bovenste gedeelte van het gezicht ( upperface).

Last van hangende oogleden? Soms is de oorzaak niet huidoverschot van de oogleden maar juist volumeverlies in het bovenste gedeelte van het gezicht ( upperface). Dit volumeverlies kunnen we herstellen met hyaluronzuur filler! En zo zitten je wenkbrauwen ineens weer een paar millimeter hoger๐Ÿ˜

Niet alleen de wenkbrauw/ooglift maar het hele gezicht oogt zachter doordat middels deze behandeling de harde lijnen wat verzacht worden. Rimpels vinden we niet erg en ouder worden is leuk: het gaat om de balans. Ik word hier echt heel blij van๐Ÿงก๐Ÿ’–Wil je video graag zien met alle in & outs kijk dan mijn nieuwste video op mijn youtubekanaal. Vergeet niet ( gratis) te abonneren en doe een duimpje omhoog.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.