In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Sylvia Ter Avest!

Sylvia heb ik jaren geleden leren kennen als een pracht vrouw zowel van buiten als van binnen; altijd bij de tijd , verzorgd, belangstellend, hardwerkend en vooruitstrevend.

Het mooie is, een aantal jaren verder, dat Sylvia nog geen spat veranderd is. Prachtig om te zien dat iemand gedurende de jaren zo dicht bij zichzelf kan blijven.

Een regelneef en een duizendpoot, die door deze eigenschappen belangrijke deuren voor anderen opent. Syl, ik ben blij je te kennen.

 

Sylvia Ter Avest

bijna 50
Hairstylist

Top 3 Beauty

1. Babor
2. Silvershampoo IVY
3. Narciso Rodiquez

Top 3 Vakantiebestemmingen

1. Barcelona
2. Ramatuelle (sant tropez la ferme d’augustin)
3. Japan

Top 3 Designers

1. Caroline Biss
2. Marlene Birger
3.  Marccain

Top 3 Websites

1. e-mail
2. internetbankieren
3. …

Top 3 Shops

1. Paul Warmer
2. Co van der Horst
3. Ami kappers

Top 3 Restaurants

1. Vinkeles
2. Conservatorium Hotel
3. Le Pappillon (Elburg )

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.