In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Monique Pfeifer!

Monique Pfeifer

41 jaar

Monique Pfeifer is een gezellige vrouw, houdt van haar gezin en staat volop in het leven. Ondertussen is ze werkzaam in bedrijf Pfeifer Heavy Machinery, dat ze 20 jaar geleden gestart is met haar man. Het is een sterk en ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd is in de wereldwijde import en export van gebruikt- en zwaar bouwmaterieel. Ze werkt tegenwoordig 2 dagen zodat ze alle tijd voor haar gezin heeft. Verder is Monique inzetbaar bij beurzen, loopt ze modeshows voor Katoo Groenlo en is ze voor alles in!…………………………………………..

Top 3 Beauty

 

 1. Gezichtsverzorging: Iedere 8 weken ga ik naar Sense & Beauty, de schoonheidssalon van mijn vriendin Mariëlle Kasteel voor een heerlijke behandeling. Zij werkt met de producten van Comfort Zone. Super fijne producten  Sublime Skin Serum is the best!!
 1. Make-Up van FACE, goede make-up en ook super fijne nagellakjes in te gekke kleuren!!
 2. Geurtje; coco mademoiselle van Chanel, al jaren mijn favoriete geur.

Top 3 Restaurant

 

 1. “Momo” in Amsterdam. Leuke hippe sushi bar met een DJ en cocktails. I love Sushi!!
 2. “Smak” in Tromso, Noorwegen. Het meest exclusieve vis-restaurant ever. Heerlijke gangen diners incl wijnen. De eigenaresse komt aan je tafel om de bereiding van de vis gepassioneerd te vertellen. Hoe leuk is dat!
 3. “Atzaro” op Ibiza. Ik kom vaak op Ibiza en moet daar altijd een dagje naar toe. Heerlijk eten in een prachtige tuin vol bloemen. Er zit een fantastische spa bij….tip 😉

Top 3 Vakantie

 

 1. Rondreizen door Europa met mijn gezin in de camper. 3 nachten op 1 plek en dan verder om allerlei leuke plekjes te ontdekken.
 2. Tanzania, de dieren, de cultuur, het landschap. The BIG 5 is afgevinkt op mijn lijstje!!
 3. Noorwegen; husky’s, het Noorderlicht, sneeuwscooters, krabvissen, Noordkaap…prachtig…

 

Top 3 Designers

 1. Malene Birger, vrouwelijke kleding van mooie stoffen.
 2. Love stories van Marloes Hoedeman, ontdekt op Ibiza in de te gekke roze bus van lovestoriesontour. Daarna zag ik het merk in de 9-straatjes in Amsterdam!
 3. Sneakers van Philippe model, pumps van Kop & Staart.

Top 3 Website

 1. Instagram, om op de hoogte te blijven van al mijn bekenden, BN-ers en om leuke verslagen/tips te lezen op het gebied van reizen.. Ik zet er zelf ook af en toe iets op, monique_hengeveld.
 2. Pinterest; ik verander nog wel eens van behang, van kleur in huis, pinterest is ideaal om op de hoogte blijven van de nieuwste trends!
 3. youtube.com

 

Top 3 Shops

 

 1. 1 keer per jaar ga ik shoppen in het buitenland met een vriendin in steeds een andere stad. Omdat het gezellig is, even geen ‘moeder’ zijn is ook heerlijk, en ook omdat je dan kleding shopt waar niet iedereen mee loopt! Tip: Kopenhagen in december….
 2. Katoo in Groenlo. Prachtige winkel vol mooie kleding voor de vrouw. Schoenen, sieraden, accessoires, servies!
 3. Hippie Markt, Ibiza.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.