In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Marcelle Broshuis!

Marcelle is een goeie vriendin van me, ze heeft gestudeerd en al een hele carrière achter de rug. Wat ik zo knap vind van Marcelle is dat ze haar gevoel nastreeft en dat ze gaat doen wat goed voor haar aanvoelt. Marcelle heeft gevoel voor alles wat mooi is en heeft haar eigen style. Interieur is haar passie! Een sabbatical is dan ook het beste wat je kunt overkomen. Leef je mooiste leven! X

 

 

Marcelle Broshuis

43 jaar

Sabbatical

Top 3 beauty

1. Cetaphil. Ik heb er jaren over gedaan een merk te vinden waar mijn huid niet als een puistige puber op reageert. Cetaphil dus.

2. FACE Stockholm. De nagellakjes van FACE blijven favoriet!

3. The Different Company. Ik ga nooit de deur uit zonder dat ik een geurtje op heb, vaak van dit heerlijke merk.

Top 3 Restaurants

1. Daalder,Amsterdam. De perfecte avond start hier en eindigt bij café Nol, beide   hartje Jordaan.

2. Zafvino, Arnhem. Heerlijk Italiaans restaurant met goede wijnen, gezellige   inrichting, goede bediening en een terras in de zomer waardoor je je in Zuid-Europa waant.

3. La Vallade, Amsterdam. In dit Franse restaurant kom ik al sinds mijn studententijd   en is nog steeds een favoriet. Eten wat de pot schaft maar altijd verrassend en lekker.

Top 3 Vakantiebestemmingen

1. Sri Lanka. Ik ben dol op Azië, met als meest favoriet toch wel Sri Lanka. De heerlijke curry’s, de relaxte sfeer, de super aardige mensen, de mix van natuur, cultuur en strand. En het toerisme is hier gelukkig nog niet echt ontdekt.

2. Zuid-Frankrijk (Côte d’Azur). Als kind ging ik al vaak naar dit gebied en het is altijd favoriet gebleven. De pittoreske dorpjes, de azuurblauwe Mediterranee, de Franse taal, het klimaat en les baguettes…alles is fijn aan deze streek!

3. Zuid-Afrika. Dit is zo’n veelzijdig land. In (de omgeving van) Kaapstad is het alleen maar overheerlijk eten en wijn  drinken geblazen. Meer heb ik eigenlijk niet nodig. 😊 En rondom Johannesburg kun je in een van de vele nationale  parken op safari voor de big five. Goede combi voor een vakantie!

Top 3 Designers

Designteam HUMANOID. Ik ken geen ander merk met zulke mooie stoffen en ontwerpen. Altijd net anders dan anders. Stijlvol, stoer en vrouwelijk.

Monique van Heist. Maakt prachtige, duurzame ontwerpen die tijdloos zijn, elegant en met oog voor details.

Charles & Ray Eames. Ik kan hele dagen met interieur bezig zijn, word blij van mooie inrichtingen. De ontwerpen van Charles & Ray Eames stammen uit de vorige eeuw maar zijn nog steeds een eyecatcher in veel interieurs. Hoe knap is dat!

Top 3 Websites

Instagram. Voor de dagelijkse interieur-, reis- en fashioninspiratie. Ik ben er zelf ook actief, via marcellebroshuis, met voornamelijk foto’s van onze eigen woning en verder alle mooie interieurs of beelden die ik tegenkom.

En verder voor vakantie, weekendje weg of avondje uit: alle sites over bijzondere hotels, restaurants en shops.

Top 3 Shops

1. HUMANOID, Arnhem. Naast dat HUMANOID een prachtig merk is, is de winkel even zo prachtig. Fantastisch vorm gegeven. Gevestigd in een voormalige kerk.

2. Sukha, Amsterdam. Mooie winkel met fijne merken. Behalve kleding ook bijzondere, handgemaakte woonaccessoires te koop.

3. Merci, Parijs. Deze conceptstore is gevestigd in een oude fabriek in de mooiste stad die ik ken. Je vindt bij Merci het beste op het gebied van design, fashion en woninginrichting. En je kunt er heerlijk eten!

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.