In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Linda Commandeur!

Linda is een doener. Linda gooit zichzelf in het diepe. Linda is heel positief ingesteld en ze wil graag andere mensen helpen om hun dromen te verwezenlijken. Dit doet ze zelf ook elke keer weer. Linda durft op haar bek te gaan en dat vind ik heel stoer van haar.

Linda is Mede-oprichter Kanjers voor Kanjers, Initiatiefnemer BS22, Schrijver, Spreker & Inspirator.

 

 

 

Linda Commandeur

45 jaar

Spreker, schrijver, dagvoorzitter, katalysator in processen.

Top 3 Beauty

1. Nivea Dagcrème aqua effect
2. Maybelline superstay 24 color lippenstift (rood, nr. 483 en 510)
3. L’oreal, Curly girl Method (ben nog aan het oefenen en uitproberen)

Top 3 Restaurants

1. Fiskebar, Het Zuid, Antwerpen
2. Welgelegen, Groenlo
3. Villa Augustus, Dordrecht

Top 3 Vakantiebestemmingen

1. Dolomieten, Italië (zomer én winter), tip: Rifigio Alpino Pralongiá, Alta Badia.
2. Australië
3. Schotland

Top 3 Designers

1. Around the corner (Home & Life design label. Maken pure ambachtelijke producten met een verhaal. In co-creatie met ambachtsmensen en maatschappelijke organisaties. Sociaal, regionaal en duurzaam geproduceerd.)
2. Noël Straakenbroek (branding en huisstijl)
3. Daan Roosegaarde (social design for a better future)

Top 3 Websites

1. bijzonderplekje.nl
2. ecosia.org (zoeken met Ecosia is zoals zoeken met iedere andere zoekmachine, maar er is één groot verschil. Ze gebruiken de winst die ze maken met jouw zoekopdrachten om bomen te planten – daar, waar ze het meest nodig zijn.)
3. Instagram. Je kunt Linda volgen op lindacommandeur

Top 3 Shops

1. Simon Interieur in Zwolle (één keer geweest, maar heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten door hele persoonlijke behandeling en vertrouwen, inclusief bedankje op de factuur over mijn tweet)
2. Waanders in de Broeren, prachtige boekenwinkel in een oude kerk
3. alle lokale winkels waar ze me kennen, waar altijd tijd is voor een praatje, waar met me meegedacht wordt.

Top 3 Kunst/ Musea

1. Villa Mondriaan, Winterswijk
2. Museum Voorlinden, Wassenaar
3. Streetart van o.a. Jan van der Ploeg, Guido van Helten, ROA en NeSpoon

Ik wil nog wel even iets meer kwijt over Linda!

Linda heeft 2 boeken geschreven Modern Noaberschap, hype of houvast en Zo simpel is het dus wel.

Een nieuwe baan vinden. Je eigen bedrijf opzetten. Meedoen aan de Olympische Spelen. Een regionaal of wereldwijd project starten waar iedereen vrolijk van wordt. Een boek schrijven. De meeste dromen komen niet zomaar uit. Je moet er hard voor werken. Er zijn allemaal uitstekende redenen om het niet te doen. Weerstanden. Smoesjes. En toch wil je het heel graag.
Geef het maar toe: jij hebt ook wel eens zo’n plan waarvan je omgeving hoofdschuddend zegt: ‘Zo simpel is het echt niet hoor!’
In dit boek lees je hoe Linda Commandeur, waarmaakster, jarenlang ervaring opdeed met het tegendeel. Zo simpel is het dus wél.

Linda Commandeur (1972) is waarmaker van dromen.

Hopelijk inspireert het je en zet het jou ook aan tot actie. Uitvoeren, dat wilde plan! Want zo simpel is het dus wél.

Ze begon haar eigen bedrijf midden in de economische crisis. Haar eerste boek (over modern naoberschap) ging bijna tweeduizend keer over de toonbank, terwijl uitgevers er niet in geloofden. Ze is medeoprichter van stichting Kanjers voor Kanjers, een stichting die kinderen helpt te sporten. De ideeënwerkplaats voor een stad, die in haar hoofd ontstond en werd uitgevoerd in de stad Groenlo, wordt door velen gezien als voorbeeld voor bewonersparticipatie. En nu is er opnieuw een boek, ondanks vele weerstanden in haar hoofd. Waarvan de hardnekkigste is: Wie ben ik om dit te doen? Jarenlang was ze kampioen negeren van gevoel en willen voldoen aan verwachtingen. Nu neemt ze zichzelf, haar dromen en haar intuïtie serieus. Ze gaat ervoor. Zichtbaar, met haar hoofd boven het maaiveld. Ze staat aan de wieg van vele projecten en helpt mensen hun eigen kansen en mogelijkheden zien én realiseren. Linda is inspirator op avontuur.Linda heeft 2 boeken geschreven.

Zo simpel is het dus wel, Linda Commandeur

www.gewooncommandeur.nl

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.