In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Evelien de Vries!

Evelien ben ik een paar jaar geleden tegengekomen tijdens een business event in Amsterdam. Het begin van Evelien haar grote succes. Destijds was ze distributeur van Cloud Nine en begon toen net met haar Invisibobbles. Dit was de bom. Hierna volgden nog meer briljante merken zoals de Beautyblender. Het zakelijke succes zit gewoon in het bloed. Evelien is een jonge, talentvolle, te knappe en leuke zakenvrouw met een gigantisch doorzettingsvermogen en de juiste beautyproducten in haar portfolio!

Anekdote, in het begin van Eveliens’s carrière had ze een afspraak op haar kantoor met de mensen van Invisibobble. Evelien had nog niet zoveel personeel… zat ik daar op kantoor als opvulling van het personeel!

Evelien de Vries

27 jaar

Managing Director MDV Europe B.V.

Top 3 Beauty

 1. Styledry
 2. Invisibobble
 3. Beautyblender

 

Top 3 Restaurants

 1. Dante, Zeist
 2. Red Sun, Blaricum
 3. George Marina, Amsterdam

 

Top 3 Vakantiebestemmingen

1.  Cas Gasi, Ibiza

2. Cap Rocat, Mallorca

3. Habitat, Curacao

 

Top 3 Designers

 1. Claudie Pierlot
 2. Maje
 3. Hermes

 

Top 3 Websites

 1. lindanieuws.nl
 2. refinery29.com
 3. byrdie.co.uk

Top 3 Shops

 1. Zara
 2. Souvenirs de Pomme, Lathem Belgie
 3. OKA, London

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.