In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Bernou Wagenaar!

Samen met deze schoonheid Bernou heb ik 1,5 jaar geleden mijn eerste beauty vlog met figurant;-) gemaakt over ‘Beginnende hangende oogleden’.  Zo ontzettend gaaf dat Bernou dit zonder blikken of blozen heeft gedaan. Omdat we zoveel lol hadden leken we meer een komisch duo en hebben we het een week later nog maar een keer over gedaan. We vonden allebei dat het niet ‘The Bom’ was. Gelukkig maar want… Dat het een hit zou worden wisten we ook niet! Bij LibelleTV en op mijn youtubekanaal doet deze vlog het nog steeds heel erg goed.

Ook Bernou is verknocht aan de Achterhoek. Ze is ook niet voor niks de ‘Achterhoek promotor’. Dit vind ik te gek want met zo’n uitstraling komt het helemaal goed met de Achterhoek;-)

 

 

Bernou Wagenaar

46 jaar

Toeristisch en marketing coördinator

 

Top 3 Beauty

  1. Maria Galland is het fijne merk dat mijn vriendin en schoonheidsspecialiste Pascale Huis in ”t Veld gebruikt en verkoopt. Ruikt heel lekker! Vooral de après soleil die ik als bodylotion gebruik, geeft je een instant vakantiegevoel. Ook doen de producten echt wat voor mijn nogal gevoelige huidje.
  2.   L’Anza top haar product die van mijn strobos nog een enigszins toonbaar haardos maakt.
  3. Lancome Monsieur Big mascara voor het nepwimper effect 😀😀

Top 3 Restaurants

1. Tao sushi in Enschede; de lekkerste sushi in de wijde omgeving! Zo fijn dat de nieuwe N18 open is, nu zijn we er nog sneller en dat is zeker voor de vele afhaal momenten erg fijn.
2. Welgelegen Groenlo; lekker eten en gezellig buiten zitten. Vooral de kinderen zijn fan.
3. Tapas Avenarius lekker eten en leuk met de kinderen

Top 3 Vakantie

1. Alweer veel te lang geleden in New York geweest; wat een te gekke stad. De sfeer, de chaos, de diversiteit. Het is alsof je constant op een filmset loopt.
2. Zuid-Afrika; olifanten, leeuwen, giraffes van zo dichtbij bekijken; het is magisch!
3. Italië wat een fijn land is dat. Elk jaar bezoeken we onze Italiaanse familie en hun teckeltjes en dat voelt       altijd als thuiskomen.

Top 3 Designers

1. Drykorn heeft super fijne jeans in ontzettend veel verschillende modellen.

2. Ik vind vooral de blousjes van  Samsoe en Samsoe heel leuk.

3. Just Marie is een Nederlands sierraden merk en mijn favoriet. Deze oorbellen draag ik bijna elke dag

Top 3 Website

Wat kan ik daar over vertellen…
Zara heeft hele goede snelle service.

Top 3 Shops

1. Winkel Fier de winkel van mijn zusje en haar vriendinnen. De winkel waar ik zelf ook vaak ben en werk.     Super sfeertje, mooie merken, altijd een feestje om er te werken.
2. Katoo; fijne overzichtelijke winkel met leuk behulpzaam personeel en eigenaresse en natuurlijk prachtige items.
3. De Duif heeft net weer wat andere merken dan de andere twee winkels en hele fijne sierraden.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.