In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Berbl de Graaf!

Berbl is één van de mooie natural ladies die ik ken. Spontaan, zichzelf, onwijs knap (heeft ze van haar moeder) natural gekleed. Een zonnestraal wie binnenkomt. Berbl heeft een hondje waar ze dolgelukkig mee is en heeft haar eigen Insta account.

cooper_official_

Berbl de Graaf

46 jaar

Office Manager, Present Media

Top 3 Beauty

  1. Chanel Soleil Identite Bronze. Deze gezichtsbruiner geeft een natuurlijke bruine kleur en haalt net dat witte van je gezicht af, love it!
  2. Mascara Lancome Definicile. Nooit de deur uit zonder mascara! Al jaren trouwe fan van deze van Lancôme.
  3. Essie Nagellak. Ik vind dit de fijnste nagellak. Smeert lekker, breed ‘borsteltje’ en eenmaal opgedroogd blijft ie lang en goed zitten.

Top 3 Restaurants

1. De Koppelpaarden, Lichtenvoorde

Sinds 1 juni 2019 is mijn man de trotse eigenaar van de Koppelpaarden in Lichtenvoorde! Deze mag dus niet ontbreken op 1 in mijn top 3! Héérlijk eten tegen een eerlijke prijs in een sfeervolle en relaxte omgeving.

2.TAO, Enschede

Ik zit nu al met water in mijn mond alleen al naar het plaatje te kijken 😉 Met moeite moet ik me inhouden om niet te gaan ‘schrokken’ als ik daar ben. Zo vers, zo goed op smaak, zo mooi gepresenteerd. Het klopt allemaal.

3.Amarone, Rotterdam

Amarone is al jaren een vast gezicht op de Meent in hartje Rotterdam (mijn favoriete stad in Nederland). Samen met restaurant Fred mijn favoriete restaurant als het gaat om heerlijk eten -super kwaliteit-, top bediening, mooie wijnen en fijne, sfeervolle entourage.

 

Top 3 Vakantiebestemmingen

  1. Ibiza, vakantie met vriendinnen
  2. Italië, gezinsvakantie in de zomer
  3. Oostenrijk, gezinsvakantie in de winter

Top 3 Shops

1. Winkel FIER

De leukste winkel by far! Mijn (stief)zusje én vriendin Fardau, runt met nog drie andere ‘zussen’ deze te gekke modewinkel in Enschede. Mooie merken zoals Modström, Fabienne Chapot, Summum, Drykorn etc, met als klapstuk Philipp Models dat straks in het najaar te koop is bij Winkel Fier!

2. KATOO

In mijn ‘hometown’ Groenlo heeft Dian een prachtige winkel vol met mooie merken. Altijd een feestje om er iets te kopen!

3. HEMA

Wat je ook zoekt, de HEMA heeft het. Eigentijds, betaalbaar en laagdrempelig.

Top 3 Designers

1. Modström

Mooie basics, mooie prijs, mooie kwaliteit.

2. DEN HAM

De jeans van Denham zit altijd goed!

3. Philippe Models

De sneakers van Philippe Models word ik altijd blij van.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.