In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Maartje Waanders!

Maandag!

Vandaag stel ik jullie met heel veel plezier voor aan Maartje Waanders! Een enorm getalenteerde zangeres hier uit de buurt. Ik heb het voorrecht met haar samen te mogen werken tijdens shoots en optredens. Binnenkort gaat ze (heel tof!!) haar eerste album presenteren in Theater de Storm in Winterswijk. Er zijn nog kaarten te koop dus wees op tijd.

Naast haar liefde voor muziek legt ze heel haar ziel en zaligheid in Stichting Tandheelkunde Kenia die mede door haar vader is opgericht.

Maartje heeft ook weer onwijs veel leuke en inspirerende tips en adresjes.

Maartje Waanders

Zangeres

Top 3 Beauty

 

 1. Maybelline Volum’Express Colossal Go Extreme Leather Black. Eigenlijk draag ik vaak alleen maar mascara, omdat ik op het podium al zo vaak van alles op mijn gezicht heb. Ik heb allerlei mascara-rollers geprobeerd van goedkoop naar wat duurder, maar deze blijft toch echt favoriet!
 2. Retro Matte Lipstick kleur All fired up van MAC. Fijne lipstick die echt blijft plakken! (Lees: boenen om het er weer af te krijgen haha!)
 3. Chance Chanel eau Fraîche. Ik probeer wel eens wat anders, maar kom toch altijd weer op dit parfum uit.

Top 3 Restaurants

 

 1. Silver Orange Bistro, Hartbeespoort, in Zuid-Afrika. Daar eet je vlees zoals je nog nooooit vlees hebt gegeten!!
 1. Mwaepe Fishermen Beach Restaurant, Diani Beach in Ukunda, Kenia. Je zit hier aan het strand, met je voeten in het zand en op je bord het beste seafood dat je je kunt wensen. Zo vers uit de zee! Je ziet de vissers met hun zwemvliezen nog aan en spies in de hand de kreeften binnenbrengen.

 

3. Restaurant Les Delices in Mollans sur Ouveze ligt in de Provence in Frankrijk. Je moet even een bochtige weggetje volgen om er te komen, maar dan zit je middenin de natuur tussen de bergen te eten. De kok haalt groente en kruiden uit zijn eigen groentetuin. Super lekker!

Top 3 Vakantiebestemmingen

 1. Zuid-Afrika, wat een prachtig land met verschillende natuur is dat!
 2. Als ik daar kom is het voor de stichting Tandheelkunde Kenia www.tandheelkundekenia.nl Neem maar eens een kijkje, prachtige stichting!
 3. Zuid-Frankrijk in de Provence. Bergen, wielrennen, fijne sfeer, mooi weer, heerlijk!

Top 3 Designers

Ppfff, moeilijk moeilijk! Ik vind zoveel merken leuk! Samsøe Samsøe, Denham, Knit-ted, Alix the label, SET, Lolly’s Laundry en zo kan ik nog wel even doorgaan….. Als ik dan toch een keuze moet maken:

 1. De spijkerbroeken van Closed
 2. De sneakers van Philippe Model
 3. De oorbellen van Lott

Top 3 Websites

 1. Orangebag.nl
 2. Instagram
 3. Nu.nl

 

Top 3 Winkels/Shops

 Dan ben ik zo snel geneigd om voor modezaken te gaan…. Dus iets anders deze keer!

 1. Intratuin. Daar kan ik vooral in de kerstperiode uren ronddwalen….
 2. De troubadour interieurs. Heerlijke woonwinkel in Amstelveen
 3. Niet echt een winkel, maar de markt in Zuid-Frankrijk!

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.