In deze rubriek lees je alles over inspirerende vrouwen die hun beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met je delen. Vandaag met Elize Been!

Het is weer Top 3 dag!

Vandaag deelt Elize al haar beauty secrets, leuke adresjes en favoriete hotspots met ons.
Een tijdje geleden heb ik Elize ontmoet. Voor een fotoshoot van een cool online webshop Soul-Sister. Een te gekke meid wie geloofd in haar zelf.
Elize is 33 jaar en pas 3 jaar model. En ook nog eens fully booked. Heel tof!

Zo zie je maar weer, je bent nooit te oud om te doen wat je graag wil doen.
Je kunt Elize volgen @elizebeen

Nieuwsgierig?? Kijk dan snel!

Elize Been

33 jaar

Model en kunstenares

Beauty

1.  Alle Weleda producten, Love it! Lekker natuurlijk en de geur is zo fijn. Alsof je het bos de hele dag met je mee draagt 😉

2. Dagcreme van de Kruidvat. Ja, een lekker groot potje voor niet teveel geld.

3. Carmex lippenbalsem. Ooit leende ik een tube van mijn vriend, maar nu haal ik ze zelf. Alsof ik in de sauna zit met die geur op mijn lippen. Fantastisch.

Restaurants/ Koffietentjes

Humphreys Utrecht.

Ik hou van deze Moulin Rose stijl. Dit restaurant zit verstopt aan de Oudegracht ergens in de werfkelders. Ben je een keer in Utrecht. Dan moet je hier heen gaan. Er is trouwens ook altijd plek omdat het zo groot is.

The Village Utrecht.

Hier kom ik bijna elke dag voor de lekkerste koffie op aarde en de gezellige huiskamer sfeer.

LEEN Utrecht

 LEEN is een restaurantje net buiten de binnenstad van Utrecht. Een heerlijke ruime plek waar je op de zondag nog lekker ouderwets kunt hangen op banken. Zonder dat het er te druk is overdag. ’s Avonds moet je wel even reserveren. Het Aziatische eten is verrukkelijk en de locatie rauw. Kan zo in geshoot worden 🙂

Vakantieverblijf

Kaapstad.

Hier ga ik elke jaar heen voor modellenwerk maar dan plak ik er ook een vakantie aan vast. In Kaapstad kun je overal heerlijk eten en er is een buiten zwembad naast de zee waar je elke dag voor 1,50 euro kunt zwemmen: geniaal.

Frankrijk.

In de Cevennes op de camping bij een boerin. Lekker basic kamperen langs een riviertje samen met mijn vriendje. Meer heb je dan niet nodig 🙂

Bali

vanwege de lekkere (goedkope) massages en de mooie stranden natuurlijk. Ubud is mijn favoriet omdat het zo lekker groen daar is en vanwege de spirituele mensen die daar rondhangen.

Designers

Geen idee. Ken er geen en heb er geen verstand van. Beetje gek om te zeggen als model, maar het is echt waar 😉

Websites

1. Instagram

Ja, ik kijk per dag te vaak op instagram. Heb er zo’n haat liefde verhouding mee. Herkenbaar?

2. ditiskees.com

Voor KEES! Schrijf ik columns over het bestaan van een model, mijn leven dus.

3. www.elizebeen.com

Ja dan moet ik natuurlijk meteen even PR doen voor mijn eigen site waar mijn meest recente portfolio op staat, mijn schrijfsels, modellen tutorials en artwork.

Winkels/Shops

1. Alle kringlopen.

Heerlijk om voor niets nieuwe kleding te shoppen.

2. Bever.

Voor thermo ondergoed (ik heb het altijd koud, haha)

3. Verder koop ik nooit nieuwe kleding of spullen. Ik hou van kledingruilfeestjes. Die kun je heel makkelijk zelf organiseren met je vriendinnen. Prik een datum en nodig 5 vriendinnen uit. Gegarandeerd dat je met wat leuks thuis komt. De rest breng je gewoon weg. Twee vliegen in één klap: nieuwe kleren, minder kleren.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.