In deze bizarre en hectische periode kun je helaas niet naar de kapper. Wil je toch je haren bijgeknipt hebben?

NEW HAIRCUT VIDEO

In deze bizarre en hectische periode kun je helaas niet naar de kapper. Wil je toch je haren bijgeknipt hebben? In deze video laat ik je zien hoe ik het haar van mijn man knip. De tips zijn ook geschrikt voor mensen met langer haar! Hopelijk lukt het hierdoor wat beter en knip je niet in iemands oor🙏🏼😆

Mogen de kapsalons snel weer open gaan zodat je je haar weer kan laten knippen door je favoriete kapper ipv je geliefde😉

Succes!✂️

HAPPY EASTHER🐣☀️🌷

#linkinbio #haircutathome #voormannenenvrouwen

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.