Lancering van de nieuwe Dyson V10 & Purifier bij Keizer Culinair in Amsterdam.

26-4-2018

Lekker aan het koken bij Keizer Culinair in Amsterdam. Dionne van Friends of The Brands heeft me uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe Dyson V10 & Purifier bij Keizer Culinair in Amsterdam. Ik vond het zo te leuk dat ik was uitgenodigd. Ik wist ook echt niet wie er allemaal zouden zijn, dat was ook een complete verrassing.

Gelukkig kende ik er een paar. Altijd fijn toch! Ook altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Dat was vandaag ook zo het geval.Louise was er ook. Louise heeft een youtube kanaal samen met haar gezin. Louise’s kinderen hebben een eigen youtube kanaal en dat zijn Gio en Melanie. Ik kende haar helemaal niet, maar het was meteen heel erg gezellig. Samen met Louise heb ik hierna ook een beautyvlog opgenomen voor LibelleTV en voor mijn eigen youtubekanaal.

Nu weer verder waar het over gaat…Ik dwaal altijd af…We kregen natuurlijk eerst een warm onthaal. De tafels waren prachtig gedekt. Er stonden uiteraard genoeg Dyson V10 (stofzuigers)…en dan kun je er ook niet vanaf blijven. Wat een super cool ding is deze toch. Je gaat spontaan stofzuigen;-) We kregen een kookworkshop bij  in groepjes van 4. Gezellig aan de klets met tussendoor uitleg over de V10 en de Purifier. Tussen alle bedrijven door had iedereen wat lekkers gemaakt. Aan tafel, lekkere lunch met z’n allen. Super geslaagde dag. En als verrassing mocht je kiezen tussen een Dyson V10 & Purifier😍. Ik heb gekozen voor de V10 (de stofzuiger) en ook heb ik nog de Dyson supersonic (fohn) gekregen. Je kunt je voorstellen dat ik een te gekke dag heb gehad.

*De Dyson Cycloon V10 snoerloze stofzuiger heeft een sterke zuigkracht dan enige andere snoerloze stofzuiger.

*De Dyson V10 digitale motor is kleiner en lichter maar heeft toch 20% meer zuigkracht dan enige ander snoerloze stofzuiger.

*Nieuwe rechtlijnige opstelling voor een lineaire luchtstroom en een ‘richt en schiet’ reinigingsmechanisme voor simpel gebruik.

Met 125.000 rotaties per minuut is de Dyson V10 de snelste en de meest krachtige digitale stofzuigermotor. De volledig nieuwe Dyson V10 is bijna de helft zo licht als zijn voorbijganger, de Dyson V8 digtale motor.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.