Als je wilt onthaasten, dan kun je hier in Groenlo prima terecht. In deze aflevering van Suus on Tour pluk ik mijn eigen fruit, proef ik de Achterhoekse wijn tussen de druivenranken en doe ik aan yoga-oefeningen in de buitenlucht.

Ga je mee? Toscane, Bali of Ibiza? Te gek natuurlijk. Maar dichtbij huis zijn ook supergave plekken te vinden en hele coole dingen te doen. In Suus on Tour neem ik je mee naar locaties in de buurt waar je blij van wordt. Van die ene hippe eettent tot die knusse bed & breakfast.

Als je wilt onthaasten, dan kun je hier in Groenlo prima terecht. In deze aflevering van Suus on Tour pluk ik mijn eigen fruit, proef ik de Achterhoekse wijn tussen de druivenranken en doe ik aan yoga-oefeningen in de buitenlucht.

 

Overnachten bij de Schepershof. Ik word in deze aflevering wakker in vakantiewoning Schepershof. Een boerderij die middenin een Achterhoekse wijngaard staat. Een stukje Toscane lijkt het wel, aan de rand van Groenlo. In de vakantiewoning kun je met 6 personen overnachten. Plek genoeg dus voor het hele gezin of voor vrienden en vriendinnen. Om de dag goed te beginnen heb ik een yogales geboekt bij Marion Werger.

Pitchen en putten in Groenlo De spieren zijn dankzij de yogasessie goed opgewarmd voor de volgende activiteit: pitch & putt. In Groenlo kun je 9 of 18 holes spelen. Met 9 holes ben je zo’n anderhalf uur bezig. Ga je voor 18 holes: dan sta je ongeveer tweeënhalf uur op de baan. Ik merk dat dat golfen nog best moeilijk is en besluit ik geluk elders te beproeven.

Boerderijwinkel, jammakerij en zelfpluk. Even verderop, in het buitengebied van Groenlo, ben ik onderweg naar boerderij Groot Antink. Een boerderijwinkel, een jammaker, maar ook een fruitgaard waar je in het voorjaar en de zomer zelf fruit kunt plukken. Daarna ga ik weer terug naar Schepershof waar ik overnacht heb, waar ik nu het wijndomein bekijkt. En hoe kun je zo’n wijndomein beter ervaren dan er in te gaan zitten en de wijn te proeven die ze maken?

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.