Vorige week hebben Jill en ik een vijfdaags programma met weinig eiwitten en koolhydraten en veel gezonde vetten erop zitten. Het is ook een soort van reset en detoxen. En dat is perfect na alle feestdagen!

BEAUTY MONDAY

Vorige week hebben Jill en ik een vijfdaags programma met weinig eiwitten en koolhydraten en veel gezonde vetten erop zitten. Het voordeel vind ik naast dat je in 5 dagen gezond en makkelijk een paar kilo afvalt met de Prolon Box, dat ik gelijk een soort van reset en detox heb gehad. En dat is perfect na alle feestdagen. Vorig jaar in januari heb ik dit programma ook volbracht😉en heb daar een video over gemaakt.
Voor vijf dagen is het prima te doen. Nu er heel veel mensen thuis aan het werk zijn en graag een paar kilo of meer af willen vallen is dit perfect. Het is een schop onder de kont…wanneer je niet de spirit hebt om er tegen aan te gaan. Daarnaast is het natuurlijk wel aan te raden om genoeg te bewegen.
ProLon levert een doos waar alles in pakjes en zakjes zit. Alle maaltijden zijn op plantaardige basis – denk aan soepen, repen, thee en supplementen.  In de praktijk heb je geen honger, maar aan het einde van de 5 dagen heb je wel zin in iets lekkers😉
En nu ga ik een heerlijke cappuccino maken want dat heb ik echt gemist🤸

A Prolon box a day makes the kilo’s go away

Wat doet Prolon?

ProLon® is een uniek 5-daags plantaardig ‘fat focused’ gewichtsverlies programma dat uw lichaam voedt, regeneratieve en verjongende veranderingen bevordert en tegelijkertijd zorgt voor gewichtsverlies. Dit programma helpt uw ideale gewicht te verkrijgen en belangrijke biomarkers (cholesterol, ontstekingscellen en glucosegehalte) op een gezond niveau te houden. Belangrijk, want indien deze biomarkers te hoog zijn, versnellen zij het verouderingsproces en het ontstaan van ziektes.

Het ProLon Fasting Mimicking Diet® -ontwikkeld door prof. Valter Longo van de University of Southern California- is een smakelijke, handige en veilige manier van gezond vasten. Met dit nieuwe health concept begeleidt Holland Health Clinic (HHC) cliënten actief naar een gezond gewicht.

Prolon FMD (Fast Mimicking Diet) 

 

 

 

Langzaam door de jaren heen sluipen de kilo’s er aan. Zeker boven de 40 jaar blijven de zomervakantie- of kerstkilo’s makkelijk hangen bij zowel man als vrouw. Hoe blijf je door de jaren heen op je ideale gewicht? Natuurlijk met gezonde voeding, voldoende slaap, geen stress en voldoende beweging. Maar soms lukt dat even niet. Met Prolon hebben we nu een ideale manier om je gewicht weer onder controle te krijgen en te houden. De grote Prolon box bevat 5 doosjes. De methode is simpel: 1 doosje per dag is wat je eet en drinkt. Dan doet je lichaam de rest vanzelf. Het Prolon Fasting Mimicking Diet is geen trendy dieet of een detox cleanse. Prolon wordt ondersteund door wereldwijd wetenschappelijk onderzoek. Prolon zorgt ervoor dat het lichaam ondanks het vasten toch alle essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Voor meer info kun je contact opnemen met de Holland Health Clinic in Amsterdam.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.