Super trots, happy & te shinen in het prachtige kantoor Perfectly Basics B.V Vanaf vandaag ligt Slingher in één van de mooiste webshops van Nederland en omstreken. Uit alle werelddelen wordt PB besteld.

PERFECTLY BASICS

Super trots, happy & te shinen in het prachtige kantoor Perfectly Basics B.V
Vanaf vandaag ligt Slingher in één van de mooiste webshops van Nederland en omstreken. Uit alle werelddelen wordt PB besteld.

Met een super toffe omschrijving🧡
Slingher
een haarclip die daarnaast ook een armband, enkelbandje of hanger is? Wij brengen de producten van Slingher. Het Nederlandse Slingher ontwerpt haarclips met een multi-inzetbaar karakter voor een stijlvol accessoire dat zowel in het haar als om de pols en enkel én aan een ketting gedragen kan worden. Alle ontwerpen van Slingher worden vervaardigd van een hoogwaardige leerkwaliteit in kleuren als taupe, zwart, oranje, én goud.
Slingher, dat ontstaan is uit een behoefte naar verbinding, biedt eindeloze stylingsmogelijkheden. Bekijk de ontwerpen van Slingher snel en bepaal jouw favoriete styling.

Op zoek naar een innovatief, modern én multi inzetbaar accessoire? Bekijk nu Slingher in onze online shop.
Dit ontwerp is zowel een haarclip, een haaraccessoire én een sieraad – ontdek de mogelijkheden en style naar wens. In het haar, om de pols of enkel of als hanger aan een ketting; de Slingherproducten die je vindt in onze online shop zijn stijlvolle accessoires waarbij modern minimalisme het ontwerp bepaalt. Het merk is opgezet door Susan Hoffman die met zowel nationale en internationale hair stylist & make-up artist ervaring faam verwierf. Alle producten van Slingher worden handgemaakt van een hoogwaardige leerkwaliteit in Nederland en zijn ontworpen om te voorzien in een behoefte naar mooie haarclips. Ontdek snel onze Slingher online shop en ga voor styling in detail.

WWW.PERFECTLYBASICS.NL

#slingher #perfectlybasics #wearitthewayyoulike

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.