Die Vijf is nog in Den Haag. Vandaag gaan we voor elkaar shoppen. We kiezen outfits die de ander zelf nooit aan zou doen. Edith coördineert, Irma en Louise kiezen voor Esther en Susan en andersom. Sommige outfits vallen in de smaak maar andere outfits….nee daar werden we niet gelukkig van.

Die Vijf is nog in Den Haag. Vandaag gaan we voor elkaar shoppen. We kiezen outfits die de ander zelf nooit aan zou doen. Edith coördineert, Irma en Louise kiezen voor Esther en Susan en andersom. Sommige outfits vallen in de smaak maar andere outfits….nee daar werden we niet gelukkig van. En dat is nog zacht uitgedrukt. Shoppen voor elkaar valt dus niet mee. Gelukkig konden we de dag afsluiten met een heerlijke High Tea bij Hotel Des Indes. Vier gangen met bij iedere gang een passende thee. Bedankt Hotel Des Indes voor deze super ervaring! Kijk nog even onze eerdere Den Haag video’s terug: http://bit.ly/dievijfdenhaag

Abonneer nu (het is gratis 😉) om geen aflevering te missen! Die Vijf zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Edith Dohmen, Esther Goos en Louise Latooy.

Allemaal 40+ en vloggers. Ze verschillen van elkaar maar hebben een onderlinge chemie die te zien zal zijn in de afleveringen op dit kanaal.

Kanaaltrailer: http://bit.ly/dievijftrailer

Edith Dohmen http://bit.ly/edithdohmen

Esther Goos http://bit.ly/esther-goos

Louise Latooy http://bit.ly/louiselatooy

Susan Hoffman http://bit.ly/susan-hoffman-youtube

Irma Knol http://bit.ly/irma-knol

Volg Die Vijf ook op Instagram om tussentijds op de hoogte te blijven: https://www.instagram.com/dievijf/

 

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.