Soms kom je op zulke mooie plekken terecht en vraag je jezelf af waarom je deze dan niet eerder ontdekt had. Ik heb zo’n prachtplek gevonden; Groot Okhorst in Wichmond, vlakbij Vorden.

Onthaasten bij Groot Okhorst

 

Wow, wat een sensationele combinatie van historisch erfgoed en modern design. In dit 6- persoonsappartement kun je oa genieten van de 1000 m2 grote tuin.

https://grootokhorst.nl/

Vorden on wheels

Bij Free-wheel in Vorden kom je bijzondere voertuigen tegen! Ik verkende de omgeving op z’n Aziatisch in een originele Thaise Tuk Tuk. Hoe leuk kunnen 2 culturen clashen? Volkomen zen tufte ik naar Kasteel Vorden. Dit kasteel is ook het decor voor Manana Manana, een superleuk en relaxt festival op een magische plek.

https://www.free-wheel.nl/

http://www.kasteelvorden.nl/

Kijkje in de keuken van Hackfort

Met de Tuk Tuk op weg naar de Keuken van Hackfort. Deze brasserie is volledig gerenoveerd en ziet er super gaaf uit. Ik krijg van restauranteigenaar Boudewijn een rondleiding door de moestuin. Hij maakt voor mij een supergezonde lunch klaar met lokale producten en met de groenten uit de moestuin.

Home

Bonbons in Vierakker

Ik ben dol op chocolade en bij Koffiehuis en chocolaterie Magdalena krijg ik een heuse chocoboost. Omdat ze met natuurlijke grondstoffen werken smaakt de chocolade echt fantastisch. Chocolovers kunnen hier hun hart ophalen.

Chocolaterie Magdalena en Koffiehuis Ludgerusgebouw

Aan de wijn in Kranenburg

De Achterhoekse wijnen staan goed bekend, ik ga naar wijngoed Kranenburg. Hier sluit ik de dag af met een heerlijke Achterhoekse vino van de coöperatieve boeren en krijg ik van Anita te horen waarom een goede druif de basis is voor deze enorm lekkere Achterhoekse wijnen.

Wijngoed Kranenburg

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.