Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen.

RINGANA PARTNER

Ik verdiep me al jaren over alles wat met beauty te maken heeft. Skincare, meals, supplements, sport! Ik test alles, maak video’s, schrijf blogs. Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Mega blij en trots ben ik dan ook dat ik mijn match heb gevonden naast mijn Slingher. Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan.

En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Ulla Wannemacher & Andreas Wilfinger

Ulla Wannemacher & Andreas Wilfinger

Oostenrijks familie bedrijf, gerund door Ulla Wannemacher & Andrea Wilfinger

RINGANA is een Oostenrijks familiebedrijf. Gerund door Ulla Wannemacher & Andrea Wilfinger. 25 jaar geleden zijn ze samen dit avontuur aangegaan. Ze zijn begonnen met het maken van een 100% vegan tube tandpasta. Natuurlijke voedingssupplementen en 100% verse, biologische cosmetica. RINGANA wordt beschouwd als de visionaire marktleider in zijn categorie in de Duitstalige landen. Gezonde schoonheid van binnen en van buiten, natuurlijkheid, duurzaamheid en ethiek zijn de belangrijkste boodschappen. De producten onderscheiden zich door een hoge concentratie van actieve ingrediënten, natuurlijke zuiverheid en frisheid. De bewuste keuze om alle kunstmatige stoffen te vermijden maakt de producten van RINGANA uniek in zijn soort. Met zijn baanbrekende producten plaatst RINGANA zich in een snel groeiende markt waar bewust gekeken wordt naar duurzaamheid en ethiek! De producten zijn vers en beperkt houdbaar en worden na bestelling vanuit Oostenrijk rechtstreeks naar de klant verzonden. Daarom zijn RINGANA producten niet verkrijgbaar bij verkooppunten/winkels.

susanhoffman.ringana.com

 

 

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.