Hoe voorkom je een verslappende hals? Vandaag een nieuwe video met Dr. Marguerite over je hals. Waarom is het handig om dit in de winter te doen. Het is toch immers coltrui weer.

Hoe voorkom je een verslappende hals?

Vandaag een nieuwe video met Dr. Marguerite over je hals. Hoe voorkom je een verslappende hals? Waarom is het handig om dit in de winter te doen. Het is toch immers coltrui weer. Het is een profhilo behandeling. Profhilo is een behandeling waarmee je je hals kunt verjongen zonder operatie. Dankzij de behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de hals een jongere uitstraling krijgen met een natuurlijk resultaat.

Hi, ik ben Susan, 52 jaar, Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje šŸ˜‰ Gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciĆ«le fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creĆ«ren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Wekelijks vlog ik vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast. Liefs, Susan

Elke donderdag een nieuwe video Bedankt voor het kijken. Vergeet je niet een duim ophoog te doen en te abonneren?

RINGANA PARTNER

Ik ben een heel groot fan. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana is vers, vegan en duurzaam. De verse voedingsupplementen zijn samengesteld uit plantaardige antioxen en superfoods, om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden. Ringana heeft Skincare, supplements, Meals en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.