Hoe voorkom je een verslappende hals? Vandaag een nieuwe video met Dr. Marguerite over je hals. Waarom is het handig om dit in de winter te doen. Het is toch immers coltrui weer.

Hoe voorkom je een verslappende hals?

Vandaag een nieuwe video met Dr. Marguerite over je hals. Hoe voorkom je een verslappende hals? Waarom is het handig om dit in de winter te doen. Het is toch immers coltrui weer. Het is een profhilo behandeling. Profhilo is een behandeling waarmee je je hals kunt verjongen zonder operatie. Dankzij de behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de hals een jongere uitstraling krijgen met een natuurlijk resultaat.

So me 💛 Een enorme familie, vrienden, sport & modeliefhebber. 53 jaar, met een heerlijk warm gezin inclusief Frenky onze Spaanse waterhond. Sportminded met een healthy lifestyle, maar ik hou ook zeker van een feestje!

So me💛 SLINGHER Slingher, is mijn zelf ontworpen multi-inzetbare en stijlvolle accessoire waarbij modern minimalisme het ontwerp bepaalt. Slingher is zowel een hairclip, haaraccesoire als sierraad in een. Het motto van Slingher is dan ook ‘wear it the way you like’.

So me💛 RINGANA AMBASSADOR Zelf ben ik heel groot fan van Ringana, waarom? De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana is vers, vegan en duurzaam. De verse voedingssupplementen zijn samengesteld uit plantaardige antioxen en superfoods, om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden. Ringana heeft skincare, supplements, meals en sport benodigdheden voor zowel de binnen- als buitenkant. susanhoffman.ringana.com Wil je er meer over weten of wil je zelf als ambassadeur aan de slag? Stuur me dan een berichtje en boek een FRESH date met mij. info@susanhoffman.nl

So me💛 Vanaf mijn 13e jaar knip en creëer ik verschillende haarstijlen. Na een kappersperiode ben ik in 1992 begonnen als een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Dit doe ik al meer dan 30 jaar vanuit de Achterhoek, waar ik momenteel nog steeds woonachtig ben. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciële fotografie, heb ik ook menig modeshow meegemaakt. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creëren. Dit met al mijn energie, enthousiasme, technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Nog altijd geeft het me een goed gevoel als mensen blij uit mijn stoel opstaan. Wil je graag een make-up workshop of een complete make over?

Stuur me dan een berichtje en boek een Make-up date met mij. info@susanhoffman.nl Elke donderdag een nieuwe video Bedankt voor het kijken. Vergeet je niet een duim ophoog te doen en te abonneren?

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.