Hoe voorkom je een verslappende hals? Vandaag een nieuwe video met Dr. Marguerite over je hals. Waarom is het handig om dit in de winter te doen. Het is toch immers coltrui weer.

Hoe voorkom je een verslappende hals?

Vandaag een nieuwe video met Dr. Marguerite over je hals. Hoe voorkom je een verslappende hals? Waarom is het handig om dit in de winter te doen. Het is toch immers coltrui weer. Het is een profhilo behandeling. Profhilo is een behandeling waarmee je je hals kunt verjongen zonder operatie. Dankzij de behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de hals een jongere uitstraling krijgen met een natuurlijk resultaat.

Hi, ik ben Susan, 52 jaar, Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje šŸ˜‰ Gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciĆ«le fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creĆ«ren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Wekelijks vlog ik vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast. Liefs, Susan

Elke donderdag een nieuwe video Bedankt voor het kijken. Vergeet je niet een duim ophoog te doen en te abonneren?

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.