Miracle Skin Oil is een 100% botanisch, biologisch serum. De mooiste foundation is een gezonde & stralende huid! Een druppeltje Miracle Skin Oil door een crème of foundation doet ook wonderen!

MIRACLE SKIN OIL

De mooiste foundation is een gezonde & stralende huid!

Wanneer je nu helemaal niet van toeters en bellen houd om je huid goed te verzorgen en je wil wel een top skincare product. Dan moet je de Miracle Skin Oil eens proberen.

Je krijgt er echt een sprankelende huid van.

Natuurlijk kun je deze waanzinnige goeie serum ook gebruiken met andere cremes.

Daar hou ik zelf meer van.

Een beetje van een dit en een beetje van het dat.

Een druppeltje Miracle Skin Oil door een crème of foundation doet ook wonderen! Make-up hecht beter, blijft langer mooi en geef een egaal en fris resultaat.

Brigitte Maas, founder Miracle Skin Oil

Is op zoek gegaan naar 100% zuivere, koudgeperste Arganolie. Zij kwam na een lange zoektocht in contact met een producent die opgroeide in het gebied waar Arganolie gewonnen wordt. Deze kleinschalige Duitse producent besloot de argannoten zelf te persen met een machine speciaal ontwikkeld om de noten koud te kunnen persen. Brigitte reisde af naar deze producten om het proces van persing met eigen ogen te zien en overtuigd te raken dat deze olie onderdeel mocht worden van haar Miracle Skin Oil. Dit proces van zorgvuldige selectie van kleinschalige en herleidbare producenten past Brigitte toe bij alle Miracle Skin Oil ingrediënten.

 

 

Miracle Skin Oil is een 100% botanisch, biologisch serum met 12 exclusieve, plantaardige en koudgeperste oliën waaronder Arganolie, Tamanu olie, Kukui olie en Frambozenpitolie. De ingrediënten zijn niet alleen gekozen op basis van de afzonderlijke capaciteiten maar vooral vanwege de synergie met elkaar. Miracle Skin Oil combineert ontstekingsremmende phytonutriënten, verstevigende phytoceramiden, voedende vetzuren en krachtige antioxidanten om de balans van de huid te herstellen. Het krachtige, hooggedoseerde serum, met een natuurlijke SPF 25, wordt direct opgenomen door de huid en houdt het vocht in de huid optimaal vast. Het transformeert ieder huidtype en verbetert de conditie en structuur van de huid. Resultaat: een zachte, gehydrateerde, elastische, egale en verstevigde huid die straalt.

 

Het serum heeft sterke vochtbindende eigenschappen en droogt de huid niet uit waardoor de huid moeiteloos alle werkzame stoffen opneemt die het nodig heeft te herstellen en verbeteren. Miracle Skin Oil gaat in haar toewijding naar kwaliteit nog een stap verder en beschermt het serum met een violet miron glazen druppelflesje met UV filter en met een extra pompje om de inhoud te beschermen tegen zuurstof. Het miron glas activeert en energetiseert de inhoud.

 

 

Koudgeperst

Een van de bijzondere ingrediënten van Miracle Skin Oil is Arganolie. Arganolie zit boordevol onverzadigde vetzuren die buitengewoon hydraterend zijn en de huid bijzonder soepel en zacht maken. Arganolie dringt diep door in de huidlagen en is een moisturizer pur sang. De Amazigh vrouwen in Marokko gebruiken sinds mensenheugenis Arganolie om hun huid te beschermen tegen de barre en uitdrogende effecten van de woestijn. Vaak wordt Arganolie bij de verwerking verhit en vermengd met goedkope, neutrale oliën waardoor deze de belangrijkste nutriënten verliest.

 

 

Gebruiksaanwijzing oil

Breng in de ochtend en/of avond een paar druppels Miracle Skin Oil aan op een gereinigd, liefst vochtig gezicht en eventueel de hals. Laat een paar druppels in de palm van je hand vallen, verdeel dit over beide handen en verwarm het lichtjes. Breng het serum vervolgens aan met een lichte massage. Het is tevens bijzonder geschikt als nachtserum omdat de huid zich gedurende de nacht herstelt. Een druppeltje door een crème of foundation doet ook wonderen, make-up hecht beter, blijft langer mooi en geeft een egaal en fris resultaat.

20 ml €54   30 ml €69

20 ml €54 30 ml €69

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.