Deze auto is van mij! Voor 4 dagen dan;-) Verstand van motoren heb ik niet [echt] maar wel van het uiterlijk. Ik ben echt een Mercedes lover.

MERCEDES LOVER!

Deze auto is van mij! Voor 4 dagen dan;-) Verstand van motoren heb ik niet [echt] maar wel van het uiterlijk. Ik ben echt een Mercedes lover. Het lijkt wel een ruimteschip deze Mercedes EQS 450+ Luxury Line, 100% elektrisch. De EQS is de eerste volledige elektrische luxe limousine van Mercedes-EQ.

 

De EQS is de eerste volledig elektrische luxe limousine van Mercedes-EQ. Hiermee geeft Mercedes-EQ een nieuwe definitie aan dit autosegment. De EQS is ook het eerste model dat gebaseerd is op de modulaire architectuur voor elektrische modellen in het luxe- en topsegment. Door de combinatie van technologie, design, functionaliteit en connectiviteit weet de EQS zowel de bestuurder als de passagiers te overtuigen.

#mercedes #shesmercedes #EQS #suusontour

LUXURY FAIR

In de Mercedes EQS 580 voor de leading lady’s Lunch voor Master expo, Luxuxry Fair in Amsterdam.

Deze Mercedes is natuurlijk helemaal niet normaal bloedmooi. Moet je kijken naar het dashboard. Een doorlopend screen.

 

RINGANA PARTNER

Ik ben een heel groot fan. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana is vers, vegan en duurzaam. De verse voedingsupplementen zijn samengesteld uit plantaardige antioxen en superfoods, om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden. Ringana heeft Skincare, supplements, Meals en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.