Look inspired by Chantal Janzen. Vind je Chantal Janzen ook zooo knap? Ik wel! Haar make-up vind ik ook altijd te gek.

Vind je Chantal Janzen ook zooo knap?
Ik wel! Haar make-up vind ik ook altijd te gek.

Wat je nodig hebt is volgens mij een goed zwart potlood, goeie mascara en een lekkere blush.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.