18-7-2017

Daar ben ik dan eindelijk met mijn eigen Youtube kanaal! Afgelopen weekend ben ik op de Zwarte Cross geweest. Vorig jaar voor het eerst en nu een heel weekend. Wat was het fantastisch! Het leek me te gek om een vlog te maken en de ZC van een andere kant te laten zien dan (bijna) alleen maar van die onbenullige filmpjes. Een goeie redenen om een Youtube kanaal aan te maken en hier ook mijn beautyvlogs te laten zien. Vaak buj te bang! Dus tjoptjoptjop met die camera de ZC op. Deze is te zien op mijn youtube kanaal Susan Hoffman. Ook al zeg ik het zelf, is best leuk geworden. Hier ga ik ook wekelijks een beautyvlog plaatsen. Ik zou het super tof vinden dat je mij gaat volgen.

SuusX

 

 

FLY LIKE AN EAGLE!

27-10-’18

#bucketlist
Dank je wel Mitsubishi voor de uitnodiging van de lancering Mitsubishi Outlander PHEV MY19 vorige week.
Tjoptjoptjop in de heli richting Luchterduinen.
En waarom Luchterduinen?
Mitsubishi is partner samen met Eneco van dit windmolenpark.

MERCEDES A KLASSE, DE ALLERNIEUWSTE SUPER SEXY AUTO!

16-5-18

Gisteren was ik uitgenodigd bij de dynamische perspresentatie van de Mercedes A klasse. Samen met Irma van www.femalevision.nl zat ik in een bloedmooie auto voor een testrit in de gloednieuwe Mercedes A klasse.

EEN ANDERE KIJK OP DE ZWARTE CROSS 2017!

17-7-17

Samen op de fiets met mijn vriendinnen en dochters Carola, Jolanda, Diede, Anne en Jill.

Mijn eerste vlog op mijn eigen youtubekanaal! Whoopwhoop! Ik vlog nu een jaar als beautyvlogger bij LibelleTV maar nu ga ik zelf ook op youtube. Super spannend en heel erg leuk. Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven, abonneer dan op mijn youtubekanaal. Vind ik echt super tof.X

MIJN BELEVING RONDOM DE SLAG OM GROLLE!

27-10-17

Met onze vrienden samen de Slag om Grolle beleven. Wie had dat gedacht dat wij dit zoooo ontzettend leuk zouden vinden. Ik laat je een impressie zien over De Slag om Grolle in 1627. Het meeste gaat over lekker eten, gezellig samen zijn en natuurlijk een lekker biertje en/of wijntje.

 

www.slagomgrolle.nl