13-12-2022* Jeetje Bianc Ik hou onwijs van jou en vergeten doen we je never nooit niet. Bedankt dat je zolang mijn vriendin bent geweest.

LIEFDE ❤ī¸đŸ˜˜đŸ•Šī¸
Liefde is het mooiste wat er bestaat.
Liefde voor jezelf, je man, vrouw, kinderen, ouders, gezin, familie en vrienden.
ÉÊn van mijn allerbeste vriendinnen Bianca is er niet meer. Zomaar in een split second zomaar foetsie weg. De ziel vliegt er heel snel uit en gaat als een speer naar de hemelđŸ’ĢIk hoop iig dat er een hemel is. Voor mij is dat een fijn gevoel dat ik denk dat de hemel bestaat. Want dan weet ik dat Bianca daar is. Dat stelt me gerust en krijg ik daar kracht uit. Nooit meer samen lachen, gieren, brullen, huilen, hellig zijn, knuffelen, samen eten, kletsen, janken, slecht zijn, kater hebben, appen op de gekste tijden, [telefoon] gesprekken, carnaval, feestjes, logeren. Jeetje Bianc Ik hou onwijs van jou en vergeten doen we je never nooit niet. Bedankt dat je zolang mijn vriendin bent geweest.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.