Op dit moment heb ik meer dan 65 vlogs gemaakt voor LibelleTV. Kijk met me mee op LibelleTV. Dit is toch fantastisch! Liefs SuusXXX

In februari 2016 kreeg ik een berichtje van Françoise Bussieres. Françoise werkt bij de Libelle als coordinator mode, beauty en toerisme en de Modevlogger bij LibelleTV. Françoise vertelde me dat ze heel hard bezig waren een internetkanaal LibelleTV op poten te zetten en of ik niet wilde gaan vloggen over beauty. Ik dacht, dit is bananasplit, ik die veel te snel praat en ook nog eens een accent heb ondanks dat ik toch al wel bijna 30 jaar in Amsterdam te vinden ben voor werk en een paar goeie vrienden er heb zitten, en die echt ras echte Amsterdammers zijn. Ik vertelde het thuis en mijn kinderen Jill en Boet zeiden echt vastberaden in koor tegen mij dat ik dit niet moest gaan doen. Dit was niks voor mij. En toch doe ik het, zei ik. En oooooh wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd. Ik vind het super leuk om te doen en heb er al zoveel van geleerd.

Door het vloggen mag ik nu de meest leuke dingen uit proberen, hoe geweldig is dat. Ik kom op de meest bijzondere plekken. Ik ben bij Velthuiskliniek in Enschede geweest voor een botox behandeling. Ik had nog nooit van Coolsculpting gehoord (het bevriezen van je vetten) en bij Malikaskin heb ik een DNA afgenomen voor een speciaal op maat gemaakte verzorgingscreme van Sepai. Bij MooiKliniek in Maastricht heb ik mijn cellulite weggehaald dmv Cellfina. Ik krijg de mooiste producten opgestuurd om te testen.

Op dit moment heb ik meer dan 65 vlogs gemaakt voor LibelleTV. Kijk met me mee op LibelleTV.

Dit is toch fantastisch!