Something New, something special, leather earrings! Slingher is handgemaakt in Nederland. Dit sieraad is gemaakt van leer.

 

Leather earrings

Slingher is handgemaakt in Nederland. Dit sieraad is gemaakt van leer. Hij is 14 cm lang. Draag het zoals jij dat wilt! Je kunt het gebruiken als haarclip voor dun haar maar ook  als hanger…

Nu kun je het gebruiken als mooie oorbellen in verschillende leerkleuren. Nog een prachtige manier, Slingher [wrap] het op je eigen creatieve manier! Hoe cool is dat!

Met een simpele beweging gebruik je je sieraad als haarclip. Met de Slingher kun je gemakkelijk je haar verzamelen en vastzetten. Je draagt ​​het altijd bij je en bepaalt zelf wat de functie van dit sieraad is. Wil je je haar in een knot of in een paardenstaart dragen? Vervolgens Slingher je dit sieraad om je haar. Het geeft de perfecte look. Wanneer je je haar weer in de wind wilt laten waaien, kun je het weer om je pols of nek Slingheren. Ook als sieraad ziet het er fantastisch uit.

 

www.slingher.com

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.