Something New, something special, leather earrings! Slingher is handgemaakt in Nederland. Dit sieraad is gemaakt van leer.

 

Leather earrings

Slingher is handgemaakt in Nederland. Dit sieraad is gemaakt van leer. Hij is 14 cm lang. Draag het zoals jij dat wilt! Je kunt het gebruiken als haarclip voor dun haar maar ook  als hanger…

Nu kun je het gebruiken als mooie oorbellen in verschillende leerkleuren. Nog een prachtige manier, Slingher [wrap] het op je eigen creatieve manier! Hoe cool is dat!

Met een simpele beweging gebruik je je sieraad als haarclip. Met de Slingher kun je gemakkelijk je haar verzamelen en vastzetten. Je draagt ​​het altijd bij je en bepaalt zelf wat de functie van dit sieraad is. Wil je je haar in een knot of in een paardenstaart dragen? Vervolgens Slingher je dit sieraad om je haar. Het geeft de perfecte look. Wanneer je je haar weer in de wind wilt laten waaien, kun je het weer om je pols of nek Slingheren. Ook als sieraad ziet het er fantastisch uit.

 

www.slingher.com

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.