So dat was me ff een jaar. Je kunt wel iets bedenken maar niet alles loopt zoals je denkt dat het loopt. Een grote strik erom heen en met gierende banden naar 2021⚡️ Want ooooh wat heb ik zin in 2021⚡️

JUMP 2021⚡️


So dat was me ff een jaar.
Je kunt wel iets bedenken maar niet alles loopt zoals je denkt dat het loopt. Een grote strik erom heen en met gierende banden naar 2021⚡️
Want ooooh wat heb ik zin in 2021⚡️
Met mijn lieve John, Jill, Boet, mijn lieve vader, mijn lieve familie en vrienden!
Waar ik heel dankbaar voor ben en waar ik ontzettend van hou❤️
Proost en op naar 2021
Bedankt allemaal 😘
Zoals mijn moeder zei: Wees lief voor jezelf en voor een ander. Gun elkaar alles wat mooi is.
#family #friends #frenky #loveyoutothemoonandback ##mymom #youtoobutterfly🦋 #neverforgetyou #alwaysinmyhart #newprojects #work #gierendebandennaar2021 #slinge

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.