Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf. Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen. Even voorstellen, Irma Knol!

Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf.
Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen.

Vijf totaal verschillende vrouwen die 2 dingen gemeen hebben: hun avontuurlijke instelling en vloggen. Ons doel met Die Vijf? Laten zien hoe leuk vloggen kan zijn maar bovenal veel plezier beleven met elkaar.

Welkom op het kanaal van Die Vijf. Louise Latooy, Edith Dohmen , Esther Goos , Irma Knol en Susan Hoffman.

 

IRMA KNOL

Hi, ik ben Irma, 53 jaar. Na 30 jaar (juridisch) secretaresse te zijn geweest heb ik het roer omgegooid. Ik heb mij gestort op mijn eigen bedrijf te weten: Mijn You Tube kanaal Irma Knol met 40.000 abonnees waarin ik o.a. vlog over mijn dagelijks leven en mijn Instagram met 358.000 volgers. Ik laat mijn volgers zien wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Zo deel ik regelmatig iets over mijn gezonde levensstijl en heb ik super leuke samenwerkingen met merken. Men kent mij vaak als de moeder van @milanknol en @enzoknol die beide bekende You Tubers zijn. Maar ik heb ook nog een lieve partner Gert en een zoon van 14 genaamd Sjen die op dit moment met zijn school bezig is! Mijn motto is: POSITIVITEIT brengt je het verst in het leven.

Irma Knol

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.