VERS IS IN. “Naturel is waar het om draait” Deze week sta ik in de Libelle met tips en adviezen van kenners. Ik heb het over mijn favoriete Tinted Moisturiser en laat dat nu net de Ringana FRESH tinted moisturiser zijn🌱

susanhoffman.ringana.com

VERS IS IN.
“Naturel is waar het om draait”
Deze week sta ik in de Libelle met tips en adviezen van kenners.
ThnX mooie  @maroesjaderuyter ik had het niet beter kunnen omschrijven🌱🙏Ik heb het over mijn favoriete Tinted Moisturiser en laat dat nu net de Ringana FRESH tinted moisturiser zijn🌱
Susan Hoffman reist voor haar werk naar alle uithoeken van het land. Wat haar inspireert op gebied van beauty en welzijn deelt ze via haar youtube kanaal en Instagram-account.
Dé trend is steeds meer naturel. Als in: huidverzorging die helemaal is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en volledig veganistisch is. En microplastics kunnen echt niet meer. Het bewustzijn rondom microplastics in cosmetica en de gevolgen ervan op het milieu, wordt gelukkig groter.
“Microplastics kunnen echt niet meer”
Vers is in. Huidverzorging die in kleine batches, zo vers mogelijk en zonder onnodige concerveringsmiddelen on demand worden gemaakt. Ringana is zo’n merk dat vers, vegan en duurzaam werkt, en zowel verzorgingsproducten voor de buiten-als de binnenkant maakt. Daarnaast zie je een vergelijkbare ontwikkeling van verse voedingsupplementen, samengesteld uit plantaardige antioxen en superfoods, om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden en stress. Met getinte moisturizers zijn oneffenheden snel te verdoezelen. Deze productenn passen helemaal in de natureltrend, want ze zijn transparanter dan foundations.
Check mijn webshop👇🏼
Voor meer info stuur me een DM🌱

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.