Highlights zetten op mijn manier met Nina. Nina, vriendin van mijn dochter Jill, gaat voor zomers blonde highlights. Wil jij ook een zomerse gloed?

Deze video is nog voor de corona maatregeling opgenomen.

Elke vrijdag een nieuwe video! Bedankt voor het kijken, abonneren en het blauwe duimpje!

Highlights zetten op mijn manier met Nina. Nina, vriendin van mijn dochter Jill, gaat voor zomers blonde highlights. Wil jij ook een zomerse gloed? Kijk dan naar deze video. Ik leg precies uit hoe je dit aan moet brengen. Wil je het eerst uitproberen? Doe dan een test met je nekpartij. Mogen de kapsalons snel weer open gaan zodat je je haar weer kan laten verven door je favoriete kapper ipv je geliefde😉 Succes!✂️

https://www.instagram.com/susanhoffman_/

(Beauty) vlogger & Make-up artist

#highlights #hair #summerfeeling

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.