Hoe werkt een Ultherapy! Altijd leuk om nieuwe behandelingen te ondergaan voor mijn beautyvlogs. Ook al schreeuw je dan soms de hele buurt bij elkaar 😉 omdat deze behandeling niet geheel pijnloos is.

 

Deze behandeling is uniek omdat het de aanmaak van huideigen collageen stimuleert wat weer zorgt voor verstrakking en versteviging van de huid. Met Ultherapy kun je verschillende zones in je gezicht behandelen zoals de kin- en kaaklijn, de hals, je decolleté en de wenkbrauw. Ultherapy verstevigt en verstrakt de huid en vervaagt rimpels op decolleté en bij de oogcontour.

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.