Mijn video’s gaan normaal gesproken over de buitenkant maar waar het om draait is toch de binnenkant. Beauty komt van binnen. Je kunt wel je mooiste jurk aantrekken, je haar geweldig hebben zitten.

HYPNOSE

Mijn video’s gaan normaal gesproken over de buitenkant maar waar het om draait is toch de binnenkant. Beauty komt van binnen. Je kunt wel je mooiste jurk aantrekken, je haar geweldig hebben zitten. Wanneer je je kut voelt dan schiet je er eigenlijk geen mallemoer mee op. Anneke (hypnotiseur) is jaren geleden door de Hypnose Koning, Edwin Selij geïnspireerd. Zomer 2019 ben ik bij Anneke geweest. Het was voor mij een kadootje. Vond het heel spannend en eng. Maar het is helemaal niet eng. Het is fantastisch! Het brengt je sterker en krachtiger. Ben je nieuwsgierig hoe ik het ervaren heb en dat ik niet veranderd ben in een kikker door Anneke! Kijk dan naar mijn nieuwste video! staat nu online op mijn youtubekanaal. #hypnose #kadootje #besteversievanjezelf #mooiedag #healthylifehappylife #styleover50

 

Hoofdmanager

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.