Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen! In deze aflevering gaan Susan, Louise en Esther op bezoek bij het grootste Belgische Chocolade museum ter wereld: Chocolate Nation in Antwerpen!

Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen!

In deze aflevering gaan Susan, Louise en Esther op bezoek bij het grootste Belgische Chocolade museum ter wereld: Chocolate Nation in Antwerpen!

We vonden het een smakelijke en bijzondere ervaring en dus een geweldige start voor ons verblijf in Antwerpen.

Chocolate Nation is echt een aanrader voor een vriendinnenweekend of voor een bezoekje met je kinderen!

Link naar de website, YouTube en Instagram van Chocolate Nation: https://www.chocolatenation.be/nl https://www.instagram.com/chocolatena… https://www.youtube.com/channel/UCAA5…

Aangezien Chocolate Nation dicht is wegens corona, kun je nu ook van de chocolade genieten via de webshop!

https://www.chocolatenationshop.be

Helaas waren Edith en Irma tijdens deze opnames ziek, maar gelukkig zijn ze nu weer beter. In deze gekke tijd kijken we er naar uit om weer van dit soort ervaringen te mogen genieten, maar voor nu: blijf thuis, zorg voor elkaar en remember: we doen dit samen!

Liefs, Die Vijf

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.