Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen! In deze aflevering gaan Susan, Louise en Esther op bezoek bij het grootste Belgische Chocolade museum ter wereld: Chocolate Nation in Antwerpen!

Deze aflevering is nog voor de Corona maatregelen opgenomen!

In deze aflevering gaan Susan, Louise en Esther op bezoek bij het grootste Belgische Chocolade museum ter wereld: Chocolate Nation in Antwerpen!

We vonden het een smakelijke en bijzondere ervaring en dus een geweldige start voor ons verblijf in Antwerpen.

Chocolate Nation is echt een aanrader voor een vriendinnenweekend of voor een bezoekje met je kinderen!

Link naar de website, YouTube en Instagram van Chocolate Nation: https://www.chocolatenation.be/nl https://www.instagram.com/chocolatena… https://www.youtube.com/channel/UCAA5…

Aangezien Chocolate Nation dicht is wegens corona, kun je nu ook van de chocolade genieten via de webshop!

https://www.chocolatenationshop.be

Helaas waren Edith en Irma tijdens deze opnames ziek, maar gelukkig zijn ze nu weer beter. In deze gekke tijd kijken we er naar uit om weer van dit soort ervaringen te mogen genieten, maar voor nu: blijf thuis, zorg voor elkaar en remember: we doen dit samen!

Liefs, Die Vijf

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.