Ik ben op bezoek bij AAYA 'Health & Cosmetic Clinic' in Amsterdam. Bij AAYA behandelen ze niet allen de buitenkant maar juist ook de binnenkant. Vandaag ben ik met Florentine, 'lifestyle coach en arts' in gesprek over 'Hoe bereik ik mijn Droomgewicht'

Ik ben op bezoek bij AAYA ‘Health & Cosmetic Clinic’ in Amsterdam. Bij AAYA behandelen ze niet allen de buitenkant maar juist ook de binnenkant. Vandaag ben ik met Florentine, ‘lifestyle coach en arts’ in gesprek over ‘Hoe bereik ik mijn Droomgewicht’

Klachten als een verdwenen taille, continue bezig zijn met niet teveel eten, elk jaar toch een kilo zwaarder, verhoogde bloeddruk en soms zelfs diabetes type 2? Herken je je in een van deze klachten? Je bent dan waarschijnlijk ook al op de hoogte van het vaste riedeltje om gewicht te verliezen: gezonder eten en voldoende bewegen. De basis van gezond afvallen is een gezonde leefstijl. Dat weten we allemaal. En daar helpen ze bij AAYA bij.

Zoals in de media heeft gestaan, is er nu ook medisch afvallen met gezonde voeding en injecties. Met deze eetlust remmende medicatie en een gezonde leefstijl krijg je makkelijk grip op jouw gewicht. Benieuwd hoe jij je droomgewicht bereikt? Ze helpen je graag op weg naar jouw ideale gewicht! Eetlustremmende medicatie werkt door de eetlust te onderdrukken en ervoor te zorgen dat je je minder hongerig voelt. De werkzame stof in dit middel is liraglutine. Deze stof is vergelijkbaar met het natuurlijke hormoon GLP-1 dat uit de darmen vrijkomt na een maaltijd. Het GLP-1 hormoon helpt bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel. Het werkt in op de hersenen en zorgt ervoor dat je je minder hongerig voelt en daarnaast eerder een verzadigd gevoel hebt. Hierdoor zal je minder eten en dus meer gewicht kwijtraken. Dit middel verlaagt het lichaamsgewicht vooral door het verlies van vetmassa.

www.aaya.nl

#afvallen #medication #holistichealth

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.