Ik heb van mezelf helaas niet meer van die weelderige wenkbrauwen. Vroeger heb ik veels te veel haartjes weggeplukt. Herken je dat? Nu heb ik Henna brows gekregen bij Beautyjunkie in Hengelo.

Elke donderdag een nieuwe video om 12 uur!
Bedankt voor het kijken van deze video!
Ik heb van mezelf helaas niet meer van die weelderige wenkbrauwen. Vroeger heb ik veels te veel haartjes weggeplukt. Herken je dat? Nu heb ik Henna brows gekregen bij Beautyjunkie in Hengelo.
En echt…dit had ik veel eerder moeten doen. Ik ben zooo blij. Ik heb al 2 weken mijn wenkbrauwen niet meer bij hoeven te tekenen. Echt een aanrader. Heb jij je wenkbrauwen wel eens geverfd met Henna?

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.