Hoe ‘Healthy’ ben ik eigenlijk? Een inzicht in mijn gezondheid en levensstijl. Al is het alleen al om te kijken om bewuster bezig te zijn en te kijken naar verschillende aspecten van mijn eigen gezondheid. Ik heb een ‘HEALTH CHECK’ gedaan bij Marguerite. Holland Health Clinic in Amsterdam.

Hoe ‘Healthy’ ben ik eigenlijk?
Een inzicht in mijn gezondheid en levensstijl. Al is het alleen al om te kijken om bewuster bezig te zijn en te kijken naar verschillende aspecten van mijn eigen gezondheid.
Ik heb een ‘HEALTH CHECK’ gedaan bij Marguerite. Holland Health Clinic in Amsterdam.
Deze clinic geeft mij o.a. inzicht in mijn gezondheid en een stukje bewustwording hiervan. Daarnaast kreeg ik tips om mijn gezondheid nog meer te optimaliseren.
Vind je het ook net zo interessant en boeiend als ik?

https://www.hollandhealthclinic.com/

 

#bestspannend #healthymindhealthybody
#mind #motivation #fitworden #beautyup40

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.