Vandaag sta ik heel cool in de HAPPY 50. Als Sportfluencer! Samen met Claudia Straatmans en Stijntje Bruijn.

HAPPY 50

Vandaag sta ik heel cool in de HAPPY 50!
Als Sportfluencer.
Samen met Claudia Straatmans en Stijntje Bruijn.
Op de cover niemand minder dan onze ūüĎĎ Maxima!
HAPPY 50 Is een tof magazine van de makers van Nouveau. Bedacht door hoofdredactrice Claudia Straatmans   #stoerwief #kumpoorspronkelijkuutgrolle
Met Psyche, Body, Mind, Health, Shape, Fashion, Lifestyle, Love.
Anita Willemars stuurde me een lijst met vragen… mijn antwoorden zijn¬† nooit echt kort:-)
Hierbij ook de langere versie!
Thanks Anita en Claudia.
Happy new week.
Mooier kun je de week niet beginnen!

De Langere Versie

1 Wie ben jij? Naam, leeftijd, functie etc

ik ben Susan Hoffman, 52 jaar.

Moeder van Jill en Boet. Vrouw van John. Hair & make-up artist, Content Creator.

Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje.

 

2 Waarom op instagram?

Eerst voor de fun maar nu wil mensen inspireren over Hair, beauty, lifestyle, health, sport

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

 

3 Wat is je missie (stijl/visie)? Oftewel wat wil je uitstralen op instagram?

Style has no age!

De beste versie van jezelf laten zien. Zowel van de binnenkant en de buitenkant. Dat je altijd moet blijven werken aan jezelf wanneer je graag mooi, fit en gezond wil blijven.

 

4 Wat doe je om fit te blijven?

Sinds we afgelopen zomer zelf een zwembad, nou zeg maar¬† een ‚Äėdip in pool‚Äô hebben gebouwd neem ik elke morgen een duik. Mijn ochtend routine is dan een zwemmen, ¬†5x 100 touwtje springen en een aantal crossfit oefeningen.

Daarnaast zit ik 2x in de week op racefiets, wandel ik elke dag met Frenky onze Spaansewaterhond en elke Zaterdagmorgen om  9uur zit ik in de sportschool voor crossfit met een stel ladies.

 

5 Wat is de ultieme tip voor een gezonde lifestyle?

Ik heb bij dr Marguerite van Holland Health Clinic een Health check en een hormooncheck gedaan. Dit heeft mij heel veel gebracht. Wat ik te kort had heb ik aan gewerkt en daardoor zit ik ook oa goed in mijn vel. De schoonheid komt toch echt van binnen. Wanneer je daarnaast gezond leeft en genoeg beweegt dan straal je dat ook uit. En ik drink echt wel een wijntje in het weekend.

 

6 Wat is de meest opvallende trend mode/lifestyle die je dit voorjaar ziet?

Comfort in style! Draagbaar en gemakkelijk. De joggingjoggingbroek in alle kleuren maar dan wel met je iegen persoonlijke snitje eraan zoals een petit peu hakje eronder. Een colbert met daaronder een korte broek. Healthy life en buiten sporten.

 

7 Welke levensles heb je ontdekt in corona tijd?

Ik wist het eigenlijk al wel, maar tijdens corona heb ik echt gemerkt hoe belangrijk het is om letterlijk en figuurlijk in beweging te blijven, en om daarmee het hoofd koel te houden!

 

8 Wat is het grote verschil in je leven met 20 jaar geleden en nu?

Ik heb door de jaren heen mijn hulptroepen erbij gezocht voor mijn persoonlijke ontwikkeling zoals een psycholoog, webinars, podcast, (luister) boeken en in juli 2019 een Hypnotherapeut. Anneke mijn hypnotiseur heeft me los weten te krijgen van het verleden. Door verschillende psychologen, consulten en keihard aan me zelf te werken zit ik nu knetter goed in mijn vel. Dat ik dat uitstraal van binnen en van buiten. Mensen mogen me nemen zoals ik ben.

Ik hoef niet meer zo nodig aardig  gevonden te worden door iedereen. Belangrijk is dat ik mezelf oké vindt en dat vind ik!

 

9 Wat is het grote voordeel van 50+ zijn? (of ouder worden)

Dat ik echt heel blij ben met wie ik ben en ik dat ik daar unmundig trots op ben. Maar dat kan natuurlijk ook iemand zijn van 20+

 

10 Waar word je Happy van?

Van mijn gezin, mijn vader, family, vrienden, gezelligheid,  zon, slippers, bikini, sporten, een feestje, mooie kleren, mijn huis, mijn zwembad, lekker eten, werk, mijn nieuwe project en dat ik lekker in mijn vel zit.

 

 

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.